- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имали ли сте чуство че харесвате някой,но незнаете кой е?
дам...2 пъти...все едно харесвах всички наведнъж...странна работа...![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
ако си красива и разкрепостена, позволявам ти да ме харесашПървоначално написано от m00nn
![]()
Нне..и колкото и да ми казвате че може аз не вярвам.. как така.. аз самата няма да знам какво искам .. и чувствам
хм странно![]()
![]()
И кво му харесваше? Външния вид, който не знаеш какъв е? Гласът, който не си чувала? Характерът, който не познаваш?
Вие болни ли сте бе?
![]()
![]()
![]()
да бе.. случвало ми се е![]()
![]()
не наистина не ви разбирам ..офф хоете да ви погледнат в някое лечебно заведение..плсс![]()
.!.
Аре стига бе, замалко да падна от стола.Първоначално написано от m00nn
![]()
![]()
AMI AZ SAM POSTOIANNO VLUBENA V NIAKOI ,NO ZA MNOGO KRATKO SASHO TAKA I MOITE SANISHTA SA MN REALISTICHNI I PONIAKOGA MI SE ISKA DA NE SE SABUJDAM ZASHOTO V TIAH NAMIRAM IDEALNIA ....
никога съм нямала такъв проблем ,но явно вие имате по-голям от мояХора,дори малката ми сестра знае кого харесва
![]()
Каспъъъъъъърррррррр![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
как можеш да харесваш някого,без да знаеш кой е той![]()
![]()
someone else...
Еммм... мноу мс на някой,а други просто не са имали такива чуства вече разбрах кой е...истината е била че вътрешну не съм го познавала,но съм го харесвала :} Се пак мн хора да не говорат без да знаят колко е гадну...![]()
![]()
..и аз чувствам, че ти чувстваш, че той чувства, че им хлопа д1ската..Първоначално написано от xpici
радвам се че и др чувстватПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
white sensation![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
He![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
случвало ми се е след някой странен сън..дам![]()
ХаХахахАХХА! Все едно каза "Сърби ме,ама нз къде"![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
как така не знаеш кой харесваш?ако не знаеш кой е, от къде изобщо знаеш че харесваш някой??може би просто се чувстваш кофти от раздялата и се опитваш да избягаш от случилото се като си въобразяваш разни неща, за да отклониш чувствата и мислите си от момчето....