- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имали ли сте чуство че харесвате някой,но незнаете кой е?
не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
ohh ami da sluchvalo mi se e![]()
Което ми напомня една серия от Том и Джери, когато Том каза на Джери: Случвало ли ти се е да ти се яде нещоо, но да не знаеш какво![]()
![]()
![]()
По Темата: Не ми се е случвало![]()
еlsy![]()
Хмм...Интересно е това.Ама как ти се случи,събуди се и реши,че харесваш някого ?
![]()
![]()
Такова нещо не съм чувствал![]()
в този случай спри да пускаш безмислени теми![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
далеч съм от такива детски простотии
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
да![]()
Никога няма да забравя тези мигове !
С теб аз се чувствах добре ... !
Егати тъпотията...![]()
![]()
Харесваш някой, но всъщност не знаеш кой харесваш?! Това ми се струва доста странно и не, не ми се е случвало![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
![]()
![]()
Извинявайте ама как ще харесвате някой, а няма да знаете кой е
![]()
![]()
Това е ебати абсурда
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
да много 4есто имах преди но наи накрая разбрах кои е (или поне така мисля)
![]()
ЛюБоФф...ЛюБоФф и нАкРаЯ КФО?! ...F**K OfF!!! ПеСтИ Си ПаРиТе, За Да Са ПрИ ТеБе ЖеНиТе!!! Не ХоДи С КъСа ПоЛиЧкА, Да Не БуТаШ беБеШкА КолИчКа!!!