.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ТОНИРАНЕ НА РУСА КОСА

Може и да има такава тема но ровиx половин час и ми омръзна да търся ..Ето и въпроса : Блондинки, с какъв продукт си тонирате косата след боядисване за да махнете гадното жълто ??А също и за да стане платинено русо ..?
    А, и още нещо какво си слагате за запазване на цвета ??

Айде чакам отговори !
    If you wanna be rich,you got to be a bitch !..

http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg

Прави се с тонер-може да се купи от магазин за козметика или да те направи фризиор с нег0в продукт
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Тониращ балсам на Престиж. Евтин е и действа наистина. Във всеки козметичен магазин го има.

Град
    Бургас
    балсам за тониране на престж с нещо си от перла (майка ми го ползва) не си горя за сега косата
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    София
    И аз съм с матиращ балсам на Престиж. Струва 2-3 лв., ползва се в началото по - интензивно, на всяко къпане 1 - 2 седмици ( зависи колко често си миеш косата ). После вече почни по - рядко, защото косата става направо сиво - зелена

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Я да попитам и аз тук.
    Моята коса е естествено руса. Като бях по-малка ми беше много руса, но с времето потъмнява. Сега е тъмно руса. Никога не съм я боядисвала, но искам да си запазя цвета. Мога ли да използвам такъв тониращ балсам без да съм се боядисвала, ще има ли ефект и какъв ще е той?
    Сори ако питам нещо много тъпо и безсмислено, ама ме няма по боядисването

Мега фен Аватара на Pliok0019
    На мен не ми се получава нищо като си топирам косата.

Колкото до тонизиращия балсам - той е наистина хубав, но на мен ми се е случало да се получат сини или лилави отенъци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си