- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Животът ми изгуби смилъл...
Т'ва тинейджърите са ебати филмарите. Прочетох малко от началото и края на тоя роман и всичко ми стана ясно... Нека го сметнем. Ти си на 15 години (т'ва почти 16 го казват малките само за да изглеждат по-големи, ама нИ стАа ;] ). Ще живееш г/д до 80 години. Значи ти остават 65 години живот (грубо казано). И искаш да кажеш, че само защото ЕДНО момче не е с теб, тея 65 години нямат смисъл? Тва ли ти е великата мисъл? Само тва ли можа да роди промитият ти мозък?! По-добре се стегни и започни да си живееш нормално, защото животът си тече и той няма да спре, за да изчака, та ТИ да можеш да се съвземеш. И не бъди толкова наивна.
Boji4ko...pisah vyv foruma, za da namerq pone malko razbirane, a ne da byda kritikuvana. I v slu4eq be6e typo da se hva6ta6 to4no za godinite mi.
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
Da be, to vse nikoi ne ni razbira. Mnogo dobre razbrah za kvo ide rech i vse oshte mislq, che predniq mi post e baq na mqsto. Vsichki sme taguvali i t.n., ama da revesh, da se trushkash, da ne obshtuvash i tem podobni e napravo bezsmileno i to samo zaradi nqkoi, koito mnogo lesno moje da se zamesti. Vseki moje da se zameni. Tva che ne mojesh da se otkusnesh si e tvoi problem, nikoi ne moje da stoi postoqnno do teb i da ti go izbiva ot glavata. Ako sama ne mojesh da si pomognesh, nqma koi drug. I ne te kritikuvam, prosto mi se spi i zatva govorq malko po-taka. ;d Otnasq se za vsichki s podobni problemi, prosto ne mi se pishe vuv vsqka tema i ti beshe kusmetliikata. ;d
P.S. Sorry za latinicata, kofti komp. -.-
hah...mersi vse pak.
Първо се научи да пишеш на КИРИЛИЦА!!! То бива неграмотност, ама чак пък толкова...дано и повечето да са постъпила като мен, и просто да не са изчели цялата тема след като са видяли тия грацаници на латиница...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Да 3 години са много но през тези 3 години само лятото си била с него
според мен в съзнанието си си изградила един перфектен образ на него
всичко вече се гради на умати мислиш си че той е най прекрасния че много го харесваш, а може би не е така може би просто така си мислиш
при теб е разума и н усещаш сърцето коетп почти не усеща любов
Незнам и аз сам била тъй мисля си че харесвам някой,а се оказва че само сам си мислила пък нищо не сам усещала
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Край. Живот1т ти вече няма смис1л. Аз те с1ветвам да станеш ЕМО и да си срежеш вените, но недей да ги режеш преди официално да станеш ЕМО, ш'от нема да е атрактивно.
Понеже с1м добро и усложливо момче ще ти дам един урок, който ще те улесни в прехода - ЧАЛГАРКА -> ЕМО
http://vbox7.com/play:db1d2d6b
Da mersi za glupaviq ti syvet...zapo4vam da rabotq po vyprosa. I...mnogo mi stana interesno kak opredeli 4e sym 4algarkada ne si qsnovidec ???
![]()
aaaaa eto kakva bila rabotata...![]()
ne bih ti dala suveta da go zabravq6,za6toto faktut 4e i toi kogato se durgite i dvamata dobre edin s drug si promenq rqzko povedenieto na mene li4no mi govori,4e i toi izpitva ne6to kum teb i prosto ima nqkakvi strahove kato teb i zatva se sduhva taka 4e opitai da pogovori6 s nego po otkrito,kolkoto i trudno da ti zvu4i/ne 4e az sum taq koqto moge da dava podobni suveti ...ama probvai/