.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво се променило в него?

С приятеля ми ходим от близо година и половина..Всичко отначало беше толкова хубаво, виждахме се всеки ден, викаше че ме обича, аз бях на 16 той на 17, миналаха 6 месеца и той тогава поиска да правим секс. Но аз не се смятах за готова. Минаха още 3 месеца, и той упорито го искаше, както и да е и тогава не му дадох, просто не исках да е на 9 месец, рано беше за такава огромна крачка. Той пак си ме глезеше, правеше ми изненади, подаръци и всякакви такива приятни изненади. В крайна сметка бях решила да направим крачката при 1-годишнината ни, бях си купила по секси дрехи, всичко беше изпипано от моя страна, имах и голям страх, бяхме на купон в тях. (2мата ако може да се нарече купон) и по всичко си личеше според мен че съм готова, но той не посегна, просто сочната ябълка която толкова време е чакал..не я откъсна..незнам защо, и това продължава и до днес, аз искам да го направим, всички приятелки мои са го направили, а аз не съм, а моя приятел вече не показва интерес като че ли..Какво му е? може би ми изневерява или е станал обратен? дайте съвет моля ви

Може да е късла чужда ябълка...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    най-вероятно иска да види колко пъти ти ще го поискаш,или в момента се прави нанедостъпен за да ти покаже той как се е чувствал коато ти си му отказвала

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    най-вероятно иска да види колко пъти ти ще го поискаш,или в момента се прави нанедостъпен за да ти покаже той как се е чувствал коато ти си му отказвала

Aбе ако се прави на недостъпен ще треа точно една седмица...така че в този случей бъди по настоятелна и му покажи че наистина го желаеш...а случея дето е късал друга ябълка не ти го пожелавам щото...а обратен не е станал...или поне е малко вероятно...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Aбе ако се прави на недостъпен ще треа точно една седмица...така че в този случей бъди по настоятелна и му покажи че наистина го желаеш...а случея дето е късал друга ябълка не ти го пожелавам щото...а обратен не е станал...или поне е малко вероятно...
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ами май бърка в чужда слива...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Прави се на недостъпен.Иначе дори и да ти изневеряваше,щеше и с теб да иска.

neznam i az..mn e kofti taka. Neznam ve4e pisna mi da sedq taka na suho, iskam da opitam kakvo e s nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си