- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем с члена ми
имам червени петна по члена си преди 2 седмици правих секс без презерватив момичето се изследва секи месец и няма заболявания ,възможно ли е да са заради че си го мия секи ден със сапуни .Червените петна са по главичката само около цепката откоято пикаем и по надоло може ли съвети откакво е и може ли да е алергична реакция
az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt
Първоначално написано от cococanamito
![]()
![]()
То не е смешно проблема ти ама как го каза..
Честно казано не знам от какво може да е .
Отиди на лекар !
Успех !
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
еми защото незнаех как да се изразя притеснен съм и неусмислям нещата
Брат, БФ ли играеш бреПървоначално написано от Ev1l
Не си добре ти....
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
кфо пишете глупости бе деца прости
Всезнайко, я ходи да си миеш цепката със сапунПървоначално написано от cococanamito
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
колко си елементарен и прост
Не че искам да те плаша, но HPV вируса причинява такива зачервявания (а след време стават такива: http://gfx.adzooks.co.uk/upl/1/6094C...59ECE83033.jpg предупреждавам който е гнуслив да не гледа). А е възможно и да е нещо по-безобидно де (напр. алергична реакция от сапуните, с които се миеш), най-добре отиди на лекар, защото това не е шега!
Успех!
Tuk drug otgovor osven "otidi na lekar" nqma da poluchish,zashtoto nikoi ne e siguren kak izglejdat tiq petna i t.n.Mojesh da se razrovish iz neta i po-to4no v wikipediq,tam sa dadeni bolestite i sa pokazani snimki.
Колкото повече се мотаеш толкова по зле!По добре побързаи и отиди на лекар!![]()
ne ne e alergiq tova e 1 vi stadii na cifilis vari na lekar byrzoo![]()
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
аааааааааа ужаз за малко да повърна ооо Гади ми сееееПървоначално написано от Sigrina
Някои синтетични миещи вещества водят до алергии или гъбички , но все пак отиди на лекар най добре за да си спокоен![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Взимай памуче и с малко течен азот леко намажи проблемните места-Трябва да изчезнат![]()
su6toto momi4e probvai q otzad i ako hvane6 dr bolest ne pi6i v toq forum ahahhaha
namazah go s synalar i dermazin i mai ze da minava shte vida dnes kato se pribere maika ama razbirate li to nesa petna mi e leko namesta cherveni moje da e i pretyrkano i e syvsem leko cherveno