- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- У дома
Кои командвакои винаги казва какво ще се прави и каде ще се ходи
П.П сори ако темата се повтаря![]()
:}}}
У нас никой не командва![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ами взимаме заедно решенията къде ще се ходи и така нататак![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
никои не командва
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
никои
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
А пък в нас сички командорят![]()
![]()
ам попринцип азПървоначално написано от XxMyselFxX
![]()
![]()
![]()
ако да речем трябва да идем на ресторант семейството, аз ако не го харесвам няма начин да ида там..и те искат не искат търсят ресторант, който да ми се хареса![]()
и вкъщи обичам да командоря всички наредне че някой ме слуша де
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И ние взимаме решенията заеднопък и аз може да се каже че си имам 2 семейста щото с приятеля ми сме едно цяло все сме заедно пък и той кво да ме прави удисва ми на акъла...
Пише се 'кой',a не 'кои',защото за множествено число се казва 'кои',и второ,....у нас никой не командва.Ние не сме в армия се пак...![]()
Аз и майка ми. Лошо става, когато решим, че искаме различни неща...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Еее, тка се прай, ако щеш и 15 семейства да имаш, треа си господар неа как иначе да стане..Първоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
зависи.в повечето случаи-аз.ама майка като вземи напрао става майка му да са ибе![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Никой не се задържа достатъчно вкъщи и нямаме толкова неща за решаване, че да има кой да си налага мнението.
По принцип всичките сме инати и не сменяме лесно позицията си. Обикновено се стига до компромисни решения![]()
Аз![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Принципно нямаме главен. Всеки си решава сам в повечето случаи, но ако дойде време за много важно решение, мама е вождът.![]()