- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малки гърди
За това са писани много теми но незнам как да си реша проблема много ме е срам от това,че гърдите ми са много малки и щте ме е много срам да си сваля сутиена пред приятеля ми . Какво да правя ? Плс помогнете ми
Извинявай, обаче ти на колко си?!
И от приятеля ти няма от какво да те е срам, след като ще правите секс!
Сложи си силикон![]()
![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
еми да ти кажа честно тЪпа си да мислиш за това ... и какво вие за пЪрви пЪт ли ще го правите ? ... а пЪк ако наистина дЪржи на тебе няма да забелязва това ...
П.С. На колко год си ?
Първо и най-важно-щом някой спи с теб значи харесва тялото ти.А явно не си пораснала достатъчно,за да го проумееш.
А аз си вадя следния извод:
Срам те е от гърдите ти-не си готова за секс.
Бозата много помага,тренирам си в нас за гърди и пия по често боза (момче съм) но предполагам че и при теб ще има ефект!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
ahahahahaПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
Po temata:qko si zle da se vmania4avash v tiq raboti,q izlez navun i vij kolko mnogo jeni ima s malki gurdi,oba4e nikoi ne gi so4i s prust i ne im se podigravaAideee ligavshtini
![]()
misli6 li 4e go interesuva kolko sa ti golemi cicitetoi gleda drugo
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Аз като бях по-малка съшия срам изпитвах от тва че не съм особено надарена..докато момчетата не започнаха да ме заглеждат и да казват че имам хубаво тяло..аз разбира се започвах да се самоиронизирам за малкия си бюст и повечето ми казаха,че хубаво тяло не значи само бюст..Ако искаш да те харесват полагай усилия-тренирай,бягай,прави йога..Тялото ти ще се оформи достатъчно добре,че да изпъкват красотите ти и ще видиш колко на място е бюста ти..Нали знаеш когато някоя мадама си сложи силикон как си личи?Това е защото бюста на всяка жена си е за нея ...убедена съм,че с по-големи гърди не би изглеждала по-красива..уголемяване на бюста се извършва само оперативно или чрез напълняване..Не мисля,че си струваТе са си твои и само твои и ако приятеля ти не те харесва такава значи той е проблема
А ако реагира като неадекватен "Оле кви малки цици!"(щото на мен ми се е случвало
) ти кажи "Ми и твойта пишка не е от най-големите" и му тегли майната ;]
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
mnogo blagodarq na vi4ki :P
Ако те обича и те харесва като Човек,няма от какво да се притесняваш.
Повечето мъже ги възбуждат по- малките гърди.
Пък и неможе всички момичета да са с гръдна обиколка 120-140см....
Edit:Пък и приятелят ти да е още с тебе,значи те харесва ,обича и го възбуждаш..![]()
аз не разбрах на колко си години?!?!?!?!!?
И все пак аз ще ти кажа моя житейски опит какво сочи (21год)...........
Първо, голеината на бюста няма никакво значение.Това за големите едва ли не силиконови цици си е абсолютен мит.Истината е , че всяко момче се радва и се възбужда от естествените гърди, било то малки или големи.
А и ако приятеля ти иска да е стеб, значи си го привлякла с останалите си качества и това изобщо не трябва да ти е проблем.
Второ...ако това толкова те притеснява ще ти кажа пък че момчетата изпадат в ужас от това, че може тяхното "достойнство" да е малко.В крайна сметка е доказано (а и от личен опит) , че 7 см са напълно достатъчни, а останалото е лакомия.Та исках да кажа, че те също се плашат и се притесняват от това, но успяват да ни възбудят с това което имат.
С две думи...въобще не си го слагай...... Гледай си живота и това да ти е най-малката грижа.![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
изпий 2 литра боза и ще стане магия (или с гърдите , или ще оплескаш тоалетната ..)
не виждам нищо срамно в това...а и той ти е приятел явно си те харесва такава![]()
Обичам т3!!!
споко и аз съм на същото диридже и аз нямам цици ама ко да прая ша си сложа силикон :P :P
Simple Plan FOREVER
Nestea
na 16 sum...vsi4ki mi kazvat 4e moje da mi porasnat ama vse pak se pritesnqvam
Виж сега, не гърдите ти са малки, просто ръцете му са прекалено големи![]()
И аз имам сравнително малки гърди, но и това може да се погледне от добрата страна, хората няма да те зяпат само в циците, гърдите ти няма да увиснат толкова много колкото на тези с голям бюст, можеш да носиш по разголени блузи без никакви притеснения...
бе кво ти пука?и аз съм с малки гърди ама гледамда не му отдавам голямо значение на този ми "проблем"..ест кофти ми е кат си харесам някоя блузка а модела е такъв че трябват по големи гърди ,за да е красиво ама...преживявам го някак сиа не се притеснявай от гаджето си.ако не те хареса проблема си е лично негов не може сички да сме като Памела Андерсън
Cruel Intentions
това в на4алото е яко0о и вярноПървоначално написано от GreenFairy
а и това много ми хареса "А ако реагира като неадекватен "Оле кви малки цици!"(щото на мен ми се е случвало Very Happy ) ти кажи "Ми и твойта пишка не е от най-големите" и му тегли майната ;]"![]()
![]()
![]()
просто мисля , 4е не е една и от най-добрите комбинаций да има6 баси бомбите .... колко много приятелки са ми казвали и оплаквали , 4е им тежат или ве4е по4ват да се изгръбват, така 4е споко, и аз съм с баси малките цици ама какво се прави .... тфа ни е дал господ , а и те гърдите са саравмерни(ако съм го написала правилно) с тялото . едва ли би искала да си разваля6 хубата фигура са някакви си малки прищявки на мом4етата
спокс и знай ,4е не си единствената
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
seduction_implex
МнениеПуснато на: Пон Ное 10, 2008 5:25 pm Заглавие:
Аз като бях по-малка съшия срам изпитвах от тва че не съм особено надарена..докато момчетата не започнаха да ме заглеждат и да казват че имам хубаво тяло..аз разбира се започвах да се самоиронизирам за малкия си бюст и повечето ми казаха,че хубаво тяло не значи само бюст..Ако искаш да те харесват полагай усилия-тренирай,бягай,прави йога..Тялото ти ще се оформи достатъчно добре,че да изпъкват красотите ти и ще видиш колко на място е бюста ти..Нали знаеш когато някоя мадама си сложи силикон как си личи?Това е защото бюста на всяка жена си е за нея ...убедена съм,че с по-големи гърди не би изглеждала по-красива..уголемяване на бюста се извършва само оперативно или чрез напълняване..Не мисля,че си струва Wink Те са си твои и само твои и ако приятеля ти не те харесва такава значи той е проблема Wink А ако реагира като неадекватен "Оле кви малки цици!"(щото на мен ми се е случвало Very Happy ) ти кажи "Ми и твойта пишка не е от най-големите" и му тегли майната ;]
![]()
а така и те имат недостатъци!!!
azПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
I Love
Vania
Kabakova
А ако реагира като неадекватен "Оле кви малки цици!"(щото на мен ми се е случвало Very Happy ) ти кажи "Ми и твойта пишка не е от най-големите" и му тегли майната ;]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~