- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малки гърди
hei momi4e ne se ot4aivai,ako priqtelq ti naistina te obi4a 6te te prieme takava kakvato si!! badi sebe si i se gordei s sebesi.pogovori s priqtelq ti moje da te razbere!!! az sam na 12 i imam mnogo ama mnogo golqmi gardi i vapreki tova ne gi haresvam za6toto ne moga da ti4am i takiva ne6ta.vse pak vdigni glavata i ne se ot4aivai![]()
wсекi можэ да напikaэ поdа бъди пiч,насэри таwana
малки цици...и кво? след като не можеш да го промениш виж положителните страни; като тичаш не ти е неудобно, не ти е тежко, спокойно можеш и без сутиен, нямаш болки в гърба и т.н. пък на гаджето ти едва ли му пука за размера ти, ама ако много се притесняваш не сваляй сутиена, сложи си някой много секси, може и повече да го възбудиш :P![]()
Не се притеснявай,и моите не са големи.Трябва да обичаш всяка частичка от себе си.+ Това след време големите цици увисват.Първоначално написано от sisityy
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
+1Първоначално написано от mysterious93
![]()
![]()
мойте също са малки ,ама не ми пука особено!
Това са комплекси,които просто са безмислени. Отпускаш се и да не ти пука...ако ти се харесваш... ако ти не обръщаш внимание на това ако ти се отдадеш изцяло на удоволствието..той също ще го направи..и въобще няма да му направи впечатление. Все пак не всеки е перфектен,не може цял свят да има гърди C размер! Я се стегни и да не те интересува въобще![]()