.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bebeto_94
    v kraina smetka kvo ti puka.. i az sym taka,ama kvo da se prai tva e jivota...
    naistina shtom priqtelqt ti e s teb znachi te obicha takava kakvato si da ne ti dreme
    Ти пък ако си набор 94 знаеш ли още колко имаш да ръстеш ей някой отсега сте се замислили

hei momi4e ne se ot4aivai,ako priqtelq ti naistina te obi4a 6te te prieme takava kakvato si!! badi sebe si i se gordei s sebesi.pogovori s priqtelq ti moje da te razbere!!! az sam na 12 i imam mnogo ama mnogo golqmi gardi i vapreki tova ne gi haresvam za6toto ne moga da ti4am i takiva ne6ta.vse pak vdigni glavata i ne se ot4aivai
    wсекi можэ да напikaэ поdа бъди пiч,насэри таwana

малки цици...и кво? след като не можеш да го промениш виж положителните страни; като тичаш не ти е неудобно, не ти е тежко, спокойно можеш и без сутиен, нямаш болки в гърба и т.н. пък на гаджето ти едва ли му пука за размера ти, ама ако много се притесняваш не сваляй сутиена, сложи си някой много секси, може и повече да го възбудиш :P

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland

Re: Малки гърди

Цитирай Първоначално написано от sisityy
    За това са писани много теми но незнам как да си реша проблема много ме е срам от това,че гърдите ми са много малки и щте ме е много срам да си сваля сутиена пред приятеля ми . Какво да правя ? Плс помогнете ми
    Не се притеснявай,и моите не са големи.Трябва да обичаш всяка частичка от себе си.+ Това след време големите цици увисват.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    бе кво ти пука?и аз съм с малки гърди ама гледамда не му отдавам голямо значение на този ми "проблем"..ест кофти ми е кат си харесам някоя блузка а модела е такъв че трябват по големи гърди ,за да е красиво ама...преживявам го някак си а не се притеснявай от гаджето си.ако не те хареса проблема си е лично негов не може сички да сме като Памела Андерсън
    +1 мойте също са малки ,ама не ми пука особено!

Това са комплекси,които просто са безмислени. Отпускаш се и да не ти пука...ако ти се харесваш... ако ти не обръщаш внимание на това ако ти се отдадеш изцяло на удоволствието..той също ще го направи..и въобще няма да му направи впечатление. Все пак не всеки е перфектен,не може цял свят да има гърди C размер! Я се стегни и да не те интересува въобще

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си