- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Поблем с теглото
Моля дайте идей как да се справя с наднормето тегло.На 14години съм
172см и тежа почти 100кг .
Какъв пол си? Как ти протича 1 ден ?
Ами намали яденето.По-добре се храни разделно и гледай да не хапваш много сладки неща и такива тестени изделия и не яж много хляб 1-2 филий са достатъчни.И трявбва повечко движение и яж повече зеленчуци и плодове![]()
![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
какфооооо![]()
бе ти по колко ядеш бе ...
спортуваш ядеш по малко с 1 ФИЛИЯ хляб ... и тва е ...
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
По-спокойно бе. Може да си е здравословен проблем. Не от кофти храна или липса на движение.Първоначално написано от BlueSmoke..
Нека си обясни момичето
ами деня ми минава момче съм и деня ми минава по следния начин:
1.сутрин отивам да на даскало,след третия час(10:20) закусвам,после карам другите часове (почти всеки ден имам физкултура),прибирам се,обядвам,уча и от 16до към 19ч съм навънка с приятели(топка-мопка,шматкане из квартала) след оето се прибирам малко на компа,вечерям пак малко на компа и лягам...
Опитай това http://narkotikche.cosmopolitan.bg/blogpost_3650_0.html или диетата на Дюкан![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
Простотии са това.Първоначално написано от narkotikche
gUdA, и закуската, и вечерята са ти късно. Писал съм достатъчно за диетите и спорта.
никакви диети ПРЕДИ да те е видял изследвал и диагностицирал ЕНДОКРИНОЛОГ!Първоначално написано от gUdA
чааак след това ако вс е ОК ще си говорим за диети и други неща
ами значи мога закувам преди даксало към 7:30 и ще пробвам да вечерям по-рано...
Така е най-добре.Първоначално написано от gUdA
Коригирай си и храненето - какви храни, кога и правила на хранене. Диетите не ги мисли. И наблегни на повече движение. Ти си разпределяш времето, така че ти прецени кога какво да правиш.
Съветът на batkodoki също го имай в предвид - лекар да те погледне. Не е нормално на такава възраст толкова много килограми.
някой не умее да чете буквичките или просто приоритет имат "ключовите съвети" на женскополови индивиди, които (много се надявам) са сециалистки по МъжкаЕндокринСистема....ина че ще стане страшноПървоначално написано от gUdA
Ми ок .
а относно лекари баси всеки вика ми тежичък си и нищо повеч...
хормоните решават колко ще си "тежък" в крайна сметка...Първоначално написано от gUdA
Това не е вярно. И хормоните играят роля, но и начина на живот.Първоначално написано от batkodoki
аз ти препоръчвам да ядеш само ябълки,краставици и домати,пълнозърнест хляб със сирене и кашкавал,на ден имаш право да изядеш най-много 3 филийки-сутрин една с кашкавал(на другия ден със сирене,редувай ги),после една ябълка(да кажем че си на даскало и си в голямо междучасие ако имаш място от където да си купиш си вземи една и я изяш),на обяд като се прибереш яж една филийка пак само че с една краставица или с един домат с квото ти прецениш,следобяд яж пак домат или краставица,и вечерта вече може да ядеш квото майка ти е сготвила само че без никви пържени истории тва го забрави(можеш да похапваш в месеца 1 път пържено),и последно ако ти се яде нещо сладко иди и си вземи едно малко шоколадче и изяж само едно или две кубченца,остави си го в хладилника за другия път като ти се преяде...и нещо ВАЖНО!-НЕ ЯЖ ВСЕКИ ДЕН СЛАДКО,В СЕДМИЦАТА ЕДИН ПЪТ....повярвай ми ако ме послушаш за тази диета няма да съжаляваш,аз миналата година я спазвах и за около 2 месеца свалих 15кг. повярвай ми така е,обаче не трябва изведнъж да я спираш а постепенно,и после не трябва да налиташ веднага на сладкото и да се тъпчеш,защото иначе ще си качиш предишните килограми за 1 месец,аз от миналата година до сега съм качила само 4кг останалите 11кг съм си ги запазила...УСПЕХ!
otidi na dietolog toi da ti napravi specialna dieta za da namali6 tegloto si
zdrasti i az bqh taka e tejah 85 se pak,no sega sam 60.......ot 6 meseca se hranq zdravoslovno-plodeve,meso-pile6ko,mlqko,sirene,oveseni qdki i t.n. Vsi4ko e vapros na psihi4eska naglasa.......Aide uspeh!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
в някои случаи начина на живот няма значение... къде си тръгнал да пикаеш срещу вятъра?Първоначално написано от lcl
ЕДИТ:
по темата...
пич диети не ти препоръчвамкакто каза баткодоки... потърси съвет...
просто почни да спортуваш.. малко по малко ... не се напрагай още в началото... яж си нормално... просто помоли да ти готвят с по-малко или без мазнини...
аз лично като си приготвям пилешкото.. използвам 1 капка мазнина и после с домакинска хартия разнасям по целия тиган...
избягавай газирано...
съвсем малки промени.. но качествени![]()
не ти препоръчвам някакви драстични диети от рода на "1-2 ягоди на ден"![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!