.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Varna

Много Ви моля хелп!!!!

Значи имам за този петък да напиша съчинение разсъждение по научен проблем темата е ''Големите различия в начина на живот-един от проблемите на Азия'' много Ви моля помогнете мии
    (=...нЕкфЪъ тУтаЛнуУ ИзТрещелЪ...=)

и на мен ми трябва някой ако знае да пише

Град
    Пловдив
    В нета няма как да няма нещо за тази тема или поне подобна...Поровете се и ще намерите.
    Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!

Град
    Varna
    ми...няма аз са убих да търся
    (=...нЕкфЪъ тУтаЛнуУ ИзТрещелЪ...=)

аз мойто го съчиних на бързи ама е адски грешно не зпазвах критериите

моля ви

и на мен ми трябва това съчинение моля ви се днес ми го искат а много сам зле по тия съчинения ;( плс някой ако го има да ми го даде сега спешно е

... Еми ако имате същите учебници като моя /на Просвета/ можете да ползвате "Моята енциклопедия" на стр.75 /7-ми клас сте, нали? /
    А и в "Стоманство: развитие, фактори и съвременно състояние" и "Стопанство: териториално разпределение и различия" о, и "Политическа карта- многообразие и промени" /уроци XD/
    И аз имам да го пиша и с надеждата да намеря малко помощ попаднах тук. Изглежда ще трябва сама да си го правя.

• SCREW THE RULES I HAVE GREEN HAIR!!!!

Град
    Бургас

Re: моля ви

Цитирай Първоначално написано от vaninka
    и на мен ми трябва това съчинение моля ви се днес ми го искат а много сам зле по тия съчинения ;( плс някой ако го има да ми го даде сега спешно е
    оф чоек и на мен ми трябва,че и за утре..

претърсих нета.. но нищо!

тъкмо се надявах на някоя 6ца
    моляви,ако не преразказ,поне дайте малко материал..щот от учебника нищо не ми харесва..
    всички го искат .. и да и аз съм 7ми клас.. и на мен ми е нуйно точно то,но от къде поне да намеря нуйната информация.. дайте линк ако не ви се пише..
    ще помогнете не само на мен,а и на много хора!
    предварително благодаря!

в помагало намерих едно но незнам дали става за вас:
    http://download.pomagalo.com/226471/...search=8440549
    Die motherfucker !!

Exclamation

Trqbva mi cuchinenie za utre na tema "zemqta lulka na chovechestvoto" molq pomognete!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си