- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Много Ви моля хелп!!!!
Значи имам за този петък да напиша съчинение разсъждение по научен проблем темата е ''Големите различия в начина на живот-един от проблемите на Азия'' много Ви моля помогнете мии![]()
(=...нЕкфЪъ тУтаЛнуУ ИзТрещелЪ...=)
и на мен ми трябва някой ако знае да пише
В нета няма как да няма нещо за тази тема или поне подобна...Поровете се и ще намерите.![]()
![]()
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
ми...няма аз са убих да търся![]()
(=...нЕкфЪъ тУтаЛнуУ ИзТрещелЪ...=)
аз мойто го съчиних на бързи ама е адски грешно![]()
не зпазвах критериите
и на мен ми трябва това съчинение моля ви се днес ми го искат а много сам зле по тия съчинения ;(плс някой ако го има да ми го даде сега спешно е
![]()
... Еми ако имате същите учебници като моя /на Просвета/ можете да ползвате "Моята енциклопедия" на стр.75 /7-ми клас сте, нали?/
А и в "Стоманство: развитие, фактори и съвременно състояние" и "Стопанство: териториално разпределение и различия" о, и "Политическа карта- многообразие и промени" /уроци XD/
И аз имам да го пиша и с надеждата да намеря малко помощ попаднах тук.Изглежда ще трябва сама да си го правя.
SCREW THE RULES I HAVE GREEN HAIR!!!!
оф чоек и на мен ми трябва,че и за утре..Първоначално написано от vaninka
:С
претърсих нета.. но нищо!
![]()
![]()
![]()
тъкмо се надявах на някоя 6ца![]()
моляви,ако не преразказ,поне дайте малко материал..щот от учебника нищо не ми харесва..![]()
![]()
всички го искат .. и да и аз съм 7ми клас.. и на мен ми е нуйно точно то,но от къде поне да намеря нуйната информация.. дайте линк ако не ви се пише..
ще помогнете не само на мен,а и на много хора!
предварително благодаря!
![]()
в помагало намерих едно но незнам дали става за вас:
http://download.pomagalo.com/226471/...search=8440549
Die motherfucker !!
Trqbva mi cuchinenie za utre na tema "zemqta lulka na chovechestvoto" molq pomognete!!