.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: I'll be back...

I'll be back...

Само още в началото искам да кажа, че това няма да е поредната тема , в която се обяснявам как О, видиш ли не мога без него, как той е моето слънчице, как ми разби сърцето, как е застанал да се трепе пред влака, как ми изневери и прочие.
    Става въпрос за бившия..Последен разговор: преди 2 месеца..Уж всичко беше ясно..Повече с теб никога..Ей такива едни..И аз се организирах, за да го забравя..Естествено не е единствения..Не съм малка..Знам ги уж нещата..Разпределих живота си до последната секунда затрупах се с учене...за кандидатстудентски изпити
    ..Докато онзи ден..той не дойде в даскало..Казах му, бе хора..да не идва..Еййй на патагонски да му го бях казала- щеше да разбере.. Целия клас бяха в шок..Как може да влезе все едно е ВИП в стаята..и да се държи нагло..Висчко беше ясно..Връща си го..както и да е..
    В разговора ни по скайп..Той ми се извини- нещо което не прави никога..И даже беше много приказлив, а по принцип, не е от приаказливите..Обясняваше ми неща, за които дори не съм го питала..Май беше гузен,че ме е накрал да се чувствам така?Той е мъж на място...Имам предвид, че не е от ония дето се молят и позволяват момичето да прави кфото иска с тях..И изведнъж..ми изтърси следното..

(цитирам) : Симонна, мислех да не говорим, но мисля, че дойде времето да се срещнем на 4 очи и да изясним кой е прав и кой е крив, като зрели хора, този път...

Физиономията ми беше нещо такова..: ... Ми съгласих се..Той ми обеща(Той винаги изпълнява обещанията си..Няма нещо, което да е обещал и да не е изпълнил)...Въпроса е..искам като се видим след около 2 седмици, като си дойде от София.. Да повдигна въпроса да се съберем пак...Ясно е,че ако не му пукаше, нямаше да ме кани да излизаме и да ме търси..Само че той няма да си паднае по откровението: Айде да опитаме пак... Боза си е.. и всички го знаем..Какво мислите?И как да му кажа да опитаме пак..така че да не изглежда, че съм се примирила и отстъпила..Сложна мисия... Ами благодаря..Иначе съвети приемам..така че .. Go on...

Град
    там където си излишен!
    emm moga ti kaja samo

NIE NEZNAEM KAK DA MU GO KAJESH...NEMOGA DA TI NAPISHA POEMKA ILI TOCHNITE IZRECHENIQ...

PROSTO KATO SE VIDITE BUDI SERIOZNA I SI KAJI TOVA KOETO TI E

NALI ZNAESH KVOTO NA SURCETO TQKOVA I NA USTATA...

KAJIMU CHE ISKASH NO MU KAJI ZA KAKVO TRQBVA DA SI IMA GRANICI...KAKVO NE TI HARESVA ...drun drun i taka natatukaa

uspex
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Щом той те търси и ти се обяснява остави го той да води, но това не значи да му играеш по свирката
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Да де то е ясно, че не може да се измисли предварително, ама все пак пред него гледам да си меря думите...
    Porky - той винаги води парада..Доминантен е..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    kaji my,4e iska6 da si snego,to4no i qsno,ne my misli tolkova
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си