- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- I'll be back...
Само още в началото искам да кажа, че това няма да е поредната тема , в която се обяснявам как О, видиш ли не мога без него, как той е моето слънчице, как ми разби сърцето, как е застанал да се трепе пред влака, как ми изневери и прочие.
Става въпрос за бившия..Последен разговор: преди 2 месеца..Уж всичко беше ясно..Повече с теб никога..Ей такива едни..И аз се организирах, за да го забравя..Естествено не е единствения..Не съм малка..Знам ги уж нещата..Разпределих живота си до последната секунда затрупах се с учене...за кандидатстудентски изпити
..Докато онзи ден..той не дойде в даскало..Казах му, бе хора..да не идва..Еййй на патагонски да му го бях казала- щеше да разбере..Целия клас бяха в шок..Как може да влезе все едно е ВИП в стаята..и да се държи нагло..Висчко беше ясно..Връща си го..както и да е..
В разговора ни по скайп..Той ми се извини- нещо което не прави никога..И даже беше много приказлив, а по принцип, не е от приаказливите..Обясняваше ми неща, за които дори не съм го питала..Май беше гузен,че ме е накрал да се чувствам така?Той е мъж на място...Имам предвид, че не е от ония дето се молят и позволяват момичето да прави кфото иска с тях..И изведнъж..ми изтърси следното..
(цитирам) : Симонна, мислех да не говорим, но мисля, че дойде времето да се срещнем на 4 очи и да изясним кой е прав и кой е крив, като зрели хора, този път...
Физиономията ми беше нещо такова..:... Ми съгласих се..Той ми обеща(Той винаги изпълнява обещанията си..Няма нещо, което да е обещал и да не е изпълнил)...Въпроса е..искам като се видим след около 2 седмици, като си дойде от София.. Да повдигна въпроса да се съберем пак...Ясно е,че ако не му пукаше, нямаше да ме кани да излизаме и да ме търси..Само че той няма да си паднае по откровението: Айде да опитаме пак... Боза си е.. и всички го знаем..Какво мислите?И как да му кажа да опитаме пак..така че да не изглежда, че съм се примирила и отстъпила..Сложна мисия... Ами благодаря..Иначе съвети приемам..така че .. Go on...
emm moga ti kaja samo
NIE NEZNAEM KAK DA MU GO KAJESH...NEMOGA DA TI NAPISHA POEMKA ILI TOCHNITE IZRECHENIQ...![]()
PROSTO KATO SE VIDITE BUDI SERIOZNA I SI KAJI TOVA KOETO TI E
NALI ZNAESH KVOTO NA SURCETO TQKOVA I NA USTATA...
KAJIMU CHE ISKASH NO MU KAJI ZA KAKVO TRQBVA DA SI IMA GRANICI...KAKVO NE TI HARESVA ...drun drun i taka natatukaa![]()
uspex![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Щом той те търси и ти се обяснява остави го той да води, но това не значи да му играеш по свирката![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Да де то е ясно, че не може да се измисли предварително, ама все пак пред него гледам да си меря думите...
Porky - той винаги води парада..Доминантен е..![]()
kaji my,4e iska6 da si snego,to4no i qsno,ne my misli tolkova
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!