.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    плевен

нека по големите дадат събет плс

разбрах и аз кокво е да почустваш несподелена лубов.имах сериозна връзка една година на 16 съм момчето замина стъдент и трябваше да се разделим имам чувства към него и ми е адски трудно да проумея че вече не сме заедно .направих сичко по силите ми за да си го върна но тои казва че ни са се разделили пътищата и колкото и да ни е трудно трябва да се справим.виждаме се когато си дойде чисто приятелски отношения виждам че има чувства към мен продалжава да ме ревнува и да ме гледа с онзи поглед.знам че няма как вече да сме заедно примирявам се някак но ми е адски трудно и незнам какво да направя че да го забравя.живота ми преминава бурно и бързо тои ме промени за което съм му много благодарна имала съм доста момчета в живота си за което понякога съжелявам знам че тои ше остане важен човек в живота ми .но трябва да го забравя разделени сме вече три месеца ходих с едно момче един месец с;ед него но видях че не съм готова и толкова силна за да създам нова връзка.затова ви пиша за да ме посъветвате какво да правя за напред ще ви бъда много благодарна
    прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!

Град
    там където си излишен!
    emi milichka shte ti kaja che az sam na 2000km ot bulgariq...

ucha i jiveq v dr durjava no sum zaedno sus moeto milo i se vijdame prez 3 meseca...
    tova che ni razdelqt nqkakvi si km ne znachi che nemoje da sme zaedno i da se obichame
    ZA6TO DA E TAKA?

ZA6TOTO TAKA E OSTROENO

ili prosto tova momche ne e tolkova silno privurzano kum teb i nqma tolko silni chuvstva za da ima vruzka s teb

pogovori si s nego i go piptai KAKVA E GLAVNATA PRI4INA DA NE ISKA??

I BEZ TIQ CHE NEMOJELO DA IMA NISHTO....DRUN DRUN..NEMOJE DA IMA..DANEBI DA E OPITAL I DA ZNAE

spored men pulen tupanar koito nz kvo iska i go e strah i prosto za tvoe dobro produlji na pred nameri si drug 6oto toi nqma koi znae kvi 4ustva kum teb a nqma smisul da produljava6 da se tormozi6,,,,

A I PRIQTELSTTVO MEJDU VAS ....
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    Габрово
    ами ако той наистина те обича можете да се опитате да запазите връзката си-той да си идва при теб, ти да му ходиш на гости. А и все пак ти ще завършиш и може да идеш да учиш при него.Но това е само в случай, че наистина се обичате.
    Да ти кажа честно....трудна сутиация, но щом и той показва че все още те иска....пробвайте.
    Има много връзки, които са издържали на това и няма да сте първите, няма и да сте последните.
    Само не се отказвай!!!!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    ами ако той наистина те обича можете да се опитате да запазите връзката си-той да си идва при теб, ти да му ходиш на гости. А и все пак ти ще завършиш и може да идеш да учиш при него.Но това е само в случай, че наистина се обичате.
    Да ти кажа честно....трудна сутиация, но щом и той показва че все още те иска....пробвайте.
    Има много връзки, които са издържали на това и няма да сте първите, няма и да сте последните.
    Само не се отказвай!!!!
    направих сичко по силите ми за да си го върна но тои казва че ни са се разделили пътищата и колкото и да ни е трудно трябва да се справим.

ako toi q obicha dali e shtql da iska izopshto razdqla
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Искаш съвет ?
    Оправи си правописа, че нищо не разбрах
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    плевен
    daa no az znam che ima 4yvstva kum men no sqkash go e strah ot serioznata vruzka to e v drug grad novi hora ... ne iska da se suberem a kazva che iska da e s men no ne moje.. vijdam che e obyrkan no na men pochva da mi pisva da tupcha na edno mqsto i zatova iskam da go zabravq shtot mislq che ne e choveka za men no prosto spomenite me izmuchvat i strashno mnogo me boli kato znam che veche ne e moq chovek...
    прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!

Град
    плевен
    prosto iskam syvet kak da go zabravq a ne kak da si go vyrna opitah sichko vuzmojno i veche nqmam sili da se borq za neshto koeto edin vid neznae kakvo iska v momenta imam simpatii kym drugo momche no mnogo mi e bolno za bivshiq i neznam dali e redno da zapochna vruzka v tfa polojenie ?

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: нека по големите дадат събет плс

Цитирай Първоначално написано от BebSiNKa
    разбрах и аз кокво е да почустваш несподелена лубов.имах сериозна връзка една година на 16 съм момчето замина стъдент и трябваше да се разделим имам чувства към него и ми е адски трудно да проумея че вече не сме заедно .направих сичко по силите ми за да си го върна но тои казва че ни са се разделили пътищата и колкото и да ни е трудно трябва да се справим.виждаме се когато си дойде чисто приятелски отношения виждам че има чувства към мен продалжава да ме ревнува и да ме гледа с онзи поглед.знам че няма как вече да сме заедно примирявам се някак но ми е адски трудно и незнам какво да направя че да го забравя.живота ми преминава бурно и бързо тои ме промени за което съм му много благодарна имала съм доста момчета в живота си за което понякога съжелявам знам че тои ше остане важен човек в живота ми .но трябва да го забравя разделени сме вече три месеца ходих с едно момче един месец с;ед него но видях че не съм готова и толкова силна за да създам нова връзка.затова ви пиша за да ме посъветвате какво да правя за напред ще ви бъда много благодарна
    Изпитвал съм го това.
    Опитай да гледаш напред,колкото
    и тъпо да звучи.
    Но не е лесно.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Искаш съвет ?
    Оправи си правописа, че нищо не разбрах
    Как тъй, че то на пръв поглед му личи какво е - кандидат за Гинес, категория най-дълго изречение
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    Габрово
    sweet4esf,

А да ти е минавало през ума , че може да го измъчва точно това , че са толкова далеч и да го е страх , че на нея може да й писне да го чака и после да го заболи.
    Както тя самата казва тое вече в друг град с нови хора, а тя е там някуде и е кой знае с кого.
    Повярвай мио всеки мъж се плаши от това, че не знае какво прави и мисли гаджето му.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от BebSiNKa
    prosto iskam syvet kak da go zabravq a ne kak da si go vyrna opitah sichko vuzmojno i veche nqmam sili da se borq za neshto koeto edin vid neznae kakvo iska v momenta imam simpatii kym drugo momche no mnogo mi e bolno za bivshiq i neznam dali e redno da zapochna vruzka v tfa polojenie ?
    Щом нещата седят така ще ти кажа-не можеш да го забравиш ей така.Примири се.Всичко с времето си.
    Ще те боли,..... но ще се появи някой и всичко ще се промени...само че след време.

Вземи сложи малко препинателни знаци, че главата ме заболя.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Трябва да се разберете. Или сте заедно или да не те спъва да намериш щастието си другаде. Така ти боксуваш. Ако има нещо към теб разстоянията не са пречка. Ако вече не изпитва нищо, нека не ти създава пречки да си щастлива с друг.

Град
    В сърЦето мУ
    ако е наистина те е обичал някфи му километри там нямаше да са проблем се пак си идва често предполагам щом сте се виждали след това ...явно не е това причината...това е било просто оправданието
    Обичам т3!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Само не се отказвай!!!!
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Само не се отказвай!!!!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си