разбрах и аз кокво е да почустваш несподелена лубов.имах сериозна връзка една година на 16 съм момчето замина стъдент и трябваше да се разделим имам чувства към него и ми е адски трудно да проумея че вече не сме заедно .направих сичко по силите ми за да си го върна но тои казва че ни са се разделили пътищата и колкото и да ни е трудно трябва да се справим.виждаме се когато си дойде чисто приятелски отношения виждам че има чувства към мен продалжава да ме ревнува и да ме гледа с онзи поглед.знам че няма как вече да сме заедно примирявам се някак но ми е адски трудно и незнам какво да направя че да го забравя.живота ми преминава бурно и бързо тои ме промени за което съм му много благодарна имала съм доста момчета в живота си за което понякога съжелявам знам че тои ше остане важен човек в живота ми .но трябва да го забравя разделени сме вече три месеца ходих с едно момче един месец с;ед него но видях че не съм готова и толкова силна за да създам нова връзка.затова ви пиша за да ме посъветвате какво да правя за напред ще ви бъда много благодарна