Цитирай Първоначално написано от BebSiNKa
разбрах и аз кокво е да почустваш несподелена лубов.имах сериозна връзка една година на 16 съм момчето замина стъдент и трябваше да се разделим имам чувства към него и ми е адски трудно да проумея че вече не сме заедно .направих сичко по силите ми за да си го върна но тои казва че ни са се разделили пътищата и колкото и да ни е трудно трябва да се справим.виждаме се когато си дойде чисто приятелски отношения виждам че има чувства към мен продалжава да ме ревнува и да ме гледа с онзи поглед.знам че няма как вече да сме заедно примирявам се някак но ми е адски трудно и незнам какво да направя че да го забравя.живота ми преминава бурно и бързо тои ме промени за което съм му много благодарна имала съм доста момчета в живота си за което понякога съжелявам знам че тои ше остане важен човек в живота ми .но трябва да го забравя разделени сме вече три месеца ходих с едно момче един месец с;ед него но видях че не съм готова и толкова силна за да създам нова връзка.затова ви пиша за да ме посъветвате какво да правя за напред ще ви бъда много благодарна
Изпитвал съм го това.
Опитай да гледаш напред,колкото
и тъпо да звучи.
Но не е лесно.