.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Град
    [Градът, който никога не спИ]

Яко съм във филма..

Оф ..
    От две години не бях изпитвала това чувство (и Слава Богу!!), но ето, че пак стана, пак дойде да ми досажда!Грр .. кой го е измислил тва чудо, проклет да е! И не това е най-лошото, ами това, че винаги избирам най-неподходящия, по който да се забравя!Направо ще се побъркам.. след последното ми адско увличане ми трябваше близо година да се освестя, сега не знам колко ще ми трябва!Ох, вместо да се радвам, аз съм се отчаяла, защото отново започват да ми се съсипват дните..
    Какво да направя, че винаги си избирам неподходящия!Не съм виновна, д**ба!Не мога да го контролирам тва сърце.Пуу, явно съм прегрешила много, че не заслужавам да обичам никой!Защото всички връзки, които съм имала до сега са били просто заблуда, колкото да не съм сама. (Не се самосъжалявам в никакъв случай! Просто споделям!)
    И все пак още нищо не е загубено! Аз ще си вярвам до последно! И после като ме пререже ще си рева цяла година

Мерси, че ми прочетохте темата
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Пак заповядай
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Jumbie483, сладуранка
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Ау все едно чета за себе си
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

не видях голям смисъл от темата,ама карай прочетох я
    Малко сме разумните.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    е*и му майката на всичко, карай си живота пък каквото стане.. и аз съм такава, все на едни чаровници попадам, дето стават само да ги блъскаш с столове по главата!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Същата съм хаха........

Guest
    Мдаамм...и аз съм с вас!! Go GirlS :P

Викам да си напрайме клуб.
    И аз много се вкарвам в едни филми... Ужаст
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Русе
    какъв е филма-не разбрах,но ше го преживея.
    какво му е неподходящото?женен ли е?дете ли има?сигурно е сериен убиец...може би нямате бъдеще,защото всъщност е в затвора и излежава 'до животната' си присъда...или е наркоман-алкохолик??
    какво тряа да разбирам под 'НЕПОДХОДЯЩ'...сигурно е секс маниак...нимфоман...
    невъзможна любов-няма...щом я изпитваш ОЧЕВАДНО е възможна...може би любовта ти е едностранна и това имаш в предвид под 'неподходящ' имаш точно това...че той не те обича,а ти него го обичаш...
    незнам,некфи небивалици...не си заслужава да плачеш за човек,който не те обича или въобще не си струва да плачеш заради момче...не плачи за неща,които няма и немогат да плачат за теб!!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

merediana, то така май е по-добре
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен
    Моля,моля
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове