.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 171
    Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от мичка
    пожелавам ти някой ден да работиш именно тази работа за 50ст. какво можете да си вземете с 50 ст ми кажи при положение ,че момичето(независимо какво е) ви е облужвало.Дребнавост-това бих казала!
    Именно... това е възможно най-неблагодарната професия! За 50 ст., вие ок ли сте ве?!?!!? Момичето се скъсва цял ден да бърше маси и да се разправя с дебили, извратеняци и темерути, а вие сте се направили за 50 ст. Ето за това никога няа да станем европейска страна.

Мега фен
    Град
    София
    насе, ти не ме цитирай, че колко вино изпих тая вечер, не знам какво пиша. По- добре виж добавката надолу.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome
    Това за 50ст. да правиш цяла тема, безсмислено е! И какво не заслужава ли това момиче 50ст.? Обикаля, носи ви каквото си поръчате и накрая се прайш на гъз. Глупаво е!
    Именно...дава харана на тоталните загубеняци и такива глупости...като можеш да дадеш да кажем 10лв за обяд, можеш да дадеш и 50 стотинки за обслужването!
    То не стига че цените са безбожни, ми и допълнително те набутват.Освен това ТЕ СИ ВЗИМАТ ЗАПЛАТА ЗА ОБСЛУЖВАНЕТО
    Тогава ще ядеш баничка до заедението!

Цитирай Първоначално написано от HeavenSent
    пожелавам ти някой ден да работиш именно тази работа за 50ст. какво можете да си вземете с 50 ст ми кажи при положение ,че момичето(независимо какво е) ви е облужвало.Дребнавост-това бих казала!
    Именно... това е възможно най-неблагодарната професия! За 50 ст., вие ок ли сте ве?!?!!? Момичето се скъсва цял ден да бърше маси и да се разправя с дебили, извратеняци и темерути, а вие сте се направили за 50 ст. Ето за това никога няа да станем европейска страна.
    Заради кое? Кофти отношението на сервитьорките? Фактът, че когато видят две-три момичета или по-малки деца ги третират като боклуци? Бях редовен клиент в пицария "Дон Вито" и винаги оставяхме бакишиш (поне 2 лева!), а те всеки път ни третираха като боклуци. Ние трябваше да гоним сервитьорите, за да си поръчаме, да си поискаме сметката и т.н. Отношението им беше меко казано отвратително! Случвало се е да чакаме за маса, а те да ни подминават като пътни знаци, без дори да ни поздравят. Малко след това се появиха 2 момчета (тип мутра) и веднага бяха поздравени и настанени.

Преди около 2 дни бях отново на пицария, която уж се води "по-елитна". Бяхме две момичета и седнахме на маса за четерима. Цялото заведение беше празно, а сервитьорката дойде и ни каза "Преместете се, защото вие само заемате място". Заведението беше празно. Само 4 маси бяха заети, а всичко друго - свободно. (Пред нас стояха отново двама човека, тип мутри, но не им казаха нищо. Малко след това до нас седнаха момче и момиче (над 20 годишни) и отново не им казаха нищо.) Само ние, двете момичета, пречихме. Тъй като отказахме да се преместим, сервитьорката се дъжа възможно най-гнусно. Е, как да оставиш бакшиш на такова говедо?

Нямам вина, че момичето цял ден бърше маси. Изобщо не ме и интересува, това си е нейн проблем. Аз искам нормално обслужване и отношение, а не неуважение и буквално взимане на парите ми.

Emo Doll даде добър пример - ако работите за 200 лева и едва свързвате двата края, дали ще оставяте бакшиши насам-натам и ще 'обезценявате' тези 50 стотинки? (Левче, два?)

Стига сте говорили наизуст и сте наричали клошари хората, които с право си прибират парите.

^ Идеята е, че според мен мъничкото Насе не е с право. Сигурно е похарчил и без т'ва 50439543 кинта за плакати на токио хотел, кола маска и прочее негови си работи, та да вдига шум за 50 стотинки, с които щял да си вземе "дъвки".

О уау!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ^ Идеята е, че според мен мъничкото Насе не е с право. Сигурно е похарчил и без т'ва 50439543 кинта за плакати на токио хотел, кола маска и прочее негови си работи, та да вдига шум за 50 стотинки, с които щял да си вземе "дъвки".

О уау!
    М плакатите на ТХ си ги разменяме феновете :P а баба от днес също е фенка на Токио Хотел-легна да спи в стаята и аз си ги слушам и тя вика "кой пее, много хубаво пее" (за Билитуу)

Град
    Видин
    Не само си путка ама си и малоумен..
    Оставяш ли повече пари значи даваш бакшиш, в кое кафе си видял да ти връщат ресто ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Заради кое? Кофти отношението на сервитьорките? Фактът, че когато видят две-три момичета или по-малки деца ги третират като боклуци? Бях редовен клиент в пицария "Дон Вито" и винаги оставяхме бакишиш (поне 2 лева!), а те всеки път ни третираха като боклуци. Ние трябваше да гоним сервитьорите, за да си поръчаме, да си поискаме сметката и т.н. Отношението им беше меко казано отвратително! Случвало се е да чакаме за маса, а те да ни подминават като пътни знаци, без дори да ни поздравят. Малко след това се появиха 2 момчета (тип мутра) и веднага бяха поздравени и настанени.

Преди около 2 дни бях отново на пицария, която уж се води "по-елитна". Бяхме две момичета и седнахме на маса за четерима. Цялото заведение беше празно, а сервитьорката дойде и ни каза "Преместете се, защото вие само заемате място". Заведението беше празно. Само 4 маси бяха заети, а всичко друго - свободно. (Пред нас стояха отново двама човека, тип мутри, но не им казаха нищо. Малко след това до нас седнаха момче и момиче (над 20 годишни) и отново не им казаха нищо.) Само ние, двете момичета, пречихме. Тъй като отказахме да се преместим, сервитьорката се дъжа възможно най-гнусно. Е, как да оставиш бакшиш на такова говедо?

Нямам вина, че момичето цял ден бърше маси. Изобщо не ме и интересува, това си е нейн проблем. Аз искам нормално обслужване и отношение, а не неуважение и буквално взимане на парите ми.

Emo Doll даде добър пример - ако работите за 200 лева и едва свързвате двата края, дали ще оставяте бакшиши насам-натам и ще 'обезценявате' тези 50 стотинки? (Левче, два?)

Стига сте говорили наизуст и сте наричали клошари хората, които с право си прибират парите.
    Тц, объркала си се. Не си ме разбрала, не съм казала това. Казах за заплатите на сервитьорките, че са малки, не за тези на клиентите.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    tva sa si moi pari i az re6avam kak da gi xar4a.ako iskam da i dam bak6i6 6i i dam.az lqtoto iskam da po4vam kato servitiorka i ne mislq 4e bih se d1rjala kakto nqkoi "lybezni" servitiorki.to 4ak se e nalagalo da otida do bara da i platq smetkata.pfyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мърльо, за 50 стотинки...

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Абе,тия 50 стотинки са си мои и само,ако пожелам ще й ги дам.
    Аз ако реша ще й оставя бакшиш.Тва само аз го решавам-не тя.
    Най-мразя на лавката вместо да ми върнат 50 или там колкото е стотинки да ми дадат вафла.Еми може да не ми се яде вафла,бе

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Мърльо, за 50 стотинки...
    Ама ако ще и 5 да са, тя няма право да си ги взима сама.

Направете малко снимки на акцията. Да гледаме и ние . Ако не ще се съберем хора за публика.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Всеки се разпростира според чергата си.
    Наско,тези 50 стотинки, ги разпределяш така все едно разпределяш милиони.

Разсъждаваш прекалено елементарно, от позицията на клиент, без да си даваш сметка, че един ден можеш да се окажеш от другата страна, която ще изисква да хвърчиш измежду масате, да си любезен и усмихнат пред всички, а само ти да си наясно с това колко проблеми си имаш в личен план и като цяло.

Нямам за цел да защитавам, когото и да е, но дребността наистина не е хубаво нещо.Още повече, ако си бил опрял до тези 50 стотинки си щял на място да настояваш да ти върнат рестото, а не да се оплакваш после, колко некоректни са сервитьорките.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ти си някъф тъп ... Направи си една тема и си изказвай проблемите в нея. В България и по света е прието бакшиша на цялата сметка да е 10 % . В Европа и по света дори е 20 ... Така, че свиквай ..
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Това си е етикет оставя си се някакъв процент, принципно, ако седнеш в някакъв ресторант, в селското кафене не е нужно.

А когато не си доволе нот обслужването си има книги за клиентите и повярвай ми много повече ще й се отрази, ако го напишеш там, а не ако я лишиш от тези 50 стотинки. Като не получи бакшиш няма да обсужи следващия клиент по-добре, а даже ще се вкисне. Но като я натисне шефа, ако пишеш в книгата, дали няма да й се промени отношението!?

Но и аз много се издразних като бях преди 3 седмици в Плаза. Е извинявай водата ми струва 2 лв, давам 5 и няма ресто. Това е адски нагло, не може тя на всяко питие да си взима такъв бакшиш. А и да тя не трябва сама да си го вземе, а аз да й кажа "благодаря" и тогава, а не така.

За 1 лев пък никога няма да седна да се правя...

Ама ако е за примерно за и над 2 лева и не ми е харесало отношението й ще отида и ще й разкажа каква е мизерница..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    айде две снимки на Наско- преди и след
    Хах, ще бъде интересно Нещо като Пълна Промяна
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    еe, стига ве ... сто процента е под 12
    това вашето на нищо не приличaa

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

О уау!
    T'va sa si negovi 50 stotinki i ako iska i za plakati na Tokio Hotel 6e gi poharchi,a be za kvoto si iska NEGOVI sa.Q smetni za 10 dena po 50 st-tva sa ti 5 lv,be.Za nqkoi sa malko,za drugi sa mnogo.Az naprimer predi godini bqhme v trudno finansovo polojenie i maika mi mi davashe 5 lv v ponedelnik,ot koito trqbva da si imam do kraq na sedmicata za zakuska.I nakraq kvo nqkva murla 6e mi vzima parite,a be ei aloooo q se osuznaite plashtam si kvoto trqbva,a tva dali 6te i ostavq bakshish si e moi problem,koito NE GO RESHAVA TQ!

OtherDimension
    Да, прав си наистина.
    Ако разполага с не много и зависими пари разбирам защо се е изнервил.

Ама все пак се е прецакал.. да си беше развалил парите на стотинки да даде точни

М-дам все пак и в двата случая е прецакан, ама ще му е за урок ;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    еe, стига ве ... сто процента е под 12
    това вашето на нищо не приличaa
    Сега в сряда на 12-ти ставам на 18

^ Мълчанието поянкога е злато

Мега фен
    Град
    Utopia..
    суетата у българина край няма
    макар, че за нас думата "втора употреба" е мръсна цигания и оставаме по лев бакшиш ма сервитьорката с обем, пак ревем, че сме бедни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си