.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

кофти ситуация

драги ми смехурковци, преди 2-3 седмици се запознах с 1 девойка от училище. По-малка от мене 9 клас, аз съм 12. От тогава се виждахме няколко пъти общо взето се разминаваме на стълбите или в коридора. Има страхотен eye contact от нейна страна, усмихва ми се у а... обаче тогава хич не ми беше до тфа да се занимавам с разни момиченца.. имах мн работи на главата.. ще кандидатсвам тая година, ходя на курсове.. абе сещате се ква шитня е Но нещата около мен се поуспокоиха и реших веднага да предприема нещо с девойката - като я видя пак да я питам иска ли да остане да изпушим по цигара или нещо от сорта, зависимост от ситуацията. Е, да обаче виждам я аз неска... хваната за ръка с 1 познат от моя випуск о.0
    и почвам да се замислям аз ли все изпускам точния момент.. не знам.. мн ги мисля нещата явно.. или пък въобще не ги мисля и забравям за тях деева
    Ta разправям аз тая история на 1 приятел.. той като разбра за кои стаа въпрос ми вика: "тая преди ходеше с 1 от нашия випуск.. са c тоя, намига ти на тебе... некфа мн яка мацка го раздава.. заеби я не се занимавай с такива, ходи с единия пък намига на друг..." според мен си е адски прав, а и като знам, че е с тоя моя познат ми е някфо неудобно да я зарибявам мацката, пък тя да намига колко си ще.. виж, ако беше човек, които не познавам..
    кво мислите вие?

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    ха... този твой приятел е много прав, аз не бих се занимавал с по малки , камоли да им тичам подир гъза... но както някои казват за любовта граници няма, твое решение си е по принцип. тва се типичните детски номера - пробва с 1ия батко, ако не стане с другия, в прочем това и за по големите е редовна практика, така просто жените си вдигат самочувствието ... и в крайна сметка мнението ми е - не се занимавай с нея
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Запознайте се,пък после прави,каквото си намислил. И много не се доверявай на уж "дренда " ти,защото точно такива ти провалят нещата...Изпитала съм го на гърба си...

тва за жените си дигат самочувствието е мн вярно... остава само да и го смъкна малко значи. спирам с усмивките и намеците, обръщам се на 180 градуса.. малко тя да почне да се чуди харесвам ли я, не я ли харесвам
    а и докато ходи с тоя пич не искам да им се меся.. нечестно ще е от моя страна спрямо него.. се пак познаваме се от бая време. абе тъпо ще е

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: кофти ситуация

Цитирай Първоначално написано от gunswitch
    кво мислите вие?
    По кой въпрос?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Остави я. Тя ако има зор ще те потърси.

Цитирай Първоначално написано от gunswitch
    спирам с усмивките и намеците, обръщам се на 180 градуса.. малко тя да почне да се чуди харесвам ли я, не я ли харесвам
    И не забравяй да следиш форума, за история от обратната страна...нещо от рода "Намигам му аз той се прави на недостъпен"
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Град
    Габрово
    Пич , за момиченцата на нейната възраст е напълно нормално това , коетоп прави.Но пък ти като по-разумен не и се връзвай.
    Ако щеш си мисли, че това го е направила, за да те накара да реагираш....възможно е.
    Ама според мен, като по-голяма.... не се занимавай-тая мацка не е решила още кво иска, камо ли за батковци да мисли.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    Пич , за момиченцата на нейната възраст е напълно нормално това , коетоп прави.Но пък ти като по-разумен не и се връзвай.
    Ако щеш си мисли, че това го е направила, за да те накара да реагираш....възможно е.
    Ама според мен, като по-голяма.... не се занимавай-тая мацка не е решила още кво иска, камо ли за батковци да мисли.
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Вече явно си взел решение - да не се занимаваш.

За мен то е правилно. Ще срещнеш и други момичета, много по-добри и подходящи от нея.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    Остави я. Тя ако има зор ще те потърси.
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ne se zanimavai s malki loliti .... ima kvadrilioni(1 s 12 000 nyli) dr momi4eta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си