- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кофти ситуация
драги ми смехурковци, преди 2-3 седмици се запознах с 1 девойка от училище. По-малка от мене 9 клас, аз съм 12. От тогава се виждахме няколко пъти общо взето се разминаваме на стълбите или в коридора. Има страхотен eye contact от нейна страна, усмихва ми се у а... обаче тогава хич не ми беше до тфа да се занимавам с разни момиченца.. имах мн работи на главата.. ще кандидатсвам тая година, ходя на курсове.. абе сещате се ква шитня еНо нещата около мен се поуспокоиха и реших веднага да предприема нещо с девойката - като я видя пак да я питам иска ли да остане да изпушим по цигара или нещо от сорта, зависимост от ситуацията. Е, да обаче виждам я аз неска... хваната за ръка с 1 познат от моя випуск о.0
и почвам да се замислям аз ли все изпускам точния момент.. не знам.. мн ги мисля нещата явно.. или пък въобще не ги мисля и забравям за тяхдеева
Ta разправям аз тая история на 1 приятел.. той като разбра за кои стаа въпрос ми вика: "тая преди ходеше с 1 от нашия випуск.. са c тоя, намига ти на тебе... некфа мн яка мацка го раздава.. заеби я не се занимавай с такива, ходи с единия пък намига на друг..." според мен си е адски прав, а и като знам, че е с тоя моя познат ми е някфо неудобно да я зарибявам мацката, пък тя да намига колко си ще.. виж, ако беше човек, които не познавам..
кво мислите вие?
ха... този твой приятел е много прав, аз не бих се занимавал с по малки , камоли да им тичам подир гъза... но както някои казват за любовта граници няма, твое решение си е по принцип. тва се типичните детски номера - пробва с 1ия батко, ако не стане с другия, в прочем това и за по големите е редовна практика, така просто жените си вдигат самочувствието ... и в крайна сметка мнението ми е - не се занимавай с нея![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Запознайте се,пък после прави,каквото си намислил.И много не се доверявай на уж "дренда " ти,защото точно такива ти провалят нещата...Изпитала съм го на гърба си...
![]()
тва за жените си дигат самочувствието е мн вярно... остава само да и го смъкна малко значи. спирам с усмивките и намеците, обръщам се на 180 градуса.. малко тя да почне да се чуди харесвам ли я, не я ли харесвам![]()
а и докато ходи с тоя пич не искам да им се меся.. нечестно ще е от моя страна спрямо него.. се пак познаваме се от бая време. абе тъпо ще е![]()
По кой въпрос?Първоначално написано от gunswitch
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Остави я. Тя ако има зор ще те потърси.
И не забравяй да следиш форума, за история от обратната страна...нещо от рода "Намигам му аз той се прави на недостъпен"Първоначално написано от gunswitch
![]()
![]()
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Пич , за момиченцата на нейната възраст е напълно нормално това , коетоп прави.Но пък ти като по-разумен не и се връзвай.
Ако щеш си мисли, че това го е направила, за да те накара да реагираш....възможно е.
Ама според мен, като по-голяма.... не се занимавай-тая мацка не е решила още кво иска, камо ли за батковци да мисли.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Първоначално написано от curka87
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Вече явно си взел решение - да не се занимаваш.
За мен то е правилно. Ще срещнеш и други момичета, много по-добри и подходящи от нея.
+1Първоначално написано от BlueCat
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ne se zanimavai s malki loliti .... ima kvadrilioni(1 s 12 000 nyli) dr momi4eta![]()
![]()
![]()