lele pomognete molq vi 4e ve4e izperkvam totalno i neznam kakvo da pravq...vsi4ko zapo4na qnuari mesec.sre6tnah edno mom4e...toi be6e hubav visok zabaven...dava6e vsi4ko za men i re6ih da probvam s nego.tragnahme na 31qnuari...parvite meseci nqma6e problemi no sled tova sqka6 izvednaj toi zapo4na mnogo da me rvnuva...zadu6ava6e me kazva6e mi 4e go laja 4e mu izneverqvam i tem podobni.bukvalno me obvinqva6e v kakvo li ne.az kato izlizah na kafe s moi priqtelki i toi zapo4va6e da mi zvani prez 15min da iska da govorq s nego vse edno sam si u nas i nqma kakvo da pravq i kato mu kaja 4e trqbva da zatvarqm vse pak ne sam sama toi vednaga zapo4va6e sas svoite glupsti...maje imalo pri nas i az postoqnno sam go lagala.vednaj mi doide do gu6a i slojih kraq.toi sajalqva6e i me tarse6e i mu dadoh vtori 6ans...treti...4etvarti...i taka dokato prosto ne mi doide do gu6a ot vsi4ko.pak skasahme no nqkak si ne6to vseki pat me vle4e kam nego i az pak sama se vrazvam v tazi kletka.ve4e ot 10meseca sme zaedno a ot 3sed bqhme skasali a az kakto vinagi se varnah pri nego...no toi pak prodaljava s glupostite si i az pak reva li reva...ne moga pove4e ne iskam i neznaem ve4e kakvo da napravq.molq vi pomognete mi