- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo da pravq?
Воля му е майката. Аз имам една такава приятелка дето с гаджето й са по същият начин както вие - той е някав болен направо на тема ревност, държи се с нея по абсолютно същият начин, по който и твойто момче с теб и тя продължава ли продължава да го търпи и да му дава шансове... И тя самата не знае що го прави - казва, че вече не го обича, просто е свикнала с него и я е страх да не остане сама. Бтв - вече 2 години го разиграват тоя цирк... Просто ти липсва воля - щом си му прощавала толкъва много пъти и той е пропилял всичко има ли смисъл да продължавате ? Както сте почнали, нищо чудно един ден наистина да се вземете и тогава вече ще стане страшно така че по-добре си дай малко воля и го зарежи. В крайна сметка - мъже бол по тая земя, нито е първия, нито е последния![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..