.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    Where streets have no name

Сапунени мехурчета

Значи,много благодаря за хубавите коментари. Дълбоко трогната съм,но мисля,че трябва да изтрия творбите от пространството на нета,защото преди малко майка ми ми каза нещо,което му поуплаши. Тя твърди,че е твърде възможно да видя някой ден мое заглавие на кориците на някого,който не познава. Знам,не съм толкова добра за книга,но наистина не искам това да се случи. Като си помисля колко труд съм хвърлила в писалката,а някой негодник просто ще направи копи ен' пейст? Не,мерси. Хайде,това е от мен за сега. Ако пожелаете да четете литературата ми...ами живот и здраве след десетина години ще си я купите от Хеликона или Понгвините!

Град
    Опа,без да искам натиснах прекалено много мишката ииии...модератори и админи наблизо? Сру...

Мега фен Аватара на Blab
    Ох, тъкмо се уплаших, че изчезна.
    Грабна ми интереса, след малко ще дочета.
    Засега ще кажа, че харесвам избора на имена, напомнят ми за тези на Верипаев. Лично аз рядко редактирам проза, но може би част от междуметията идват в повече. Бля-бля. След малко ще си допиша:)

Така:
    Близко е до същността ми.(да речем, че често правя балончета... и не само)
    Написано е увлекателно, нуждае се от редакция тук-там.(пр: пиано) На места се срещат изтъркани фрази, но какво пък, трябва да обичаме клишетата.
    Като за край - хареса ми. (ким)

ако знаеш и аз как плача в момента... просто е супер, толкова..истинско, просто наистина се увличаш, не разбрах как го прочетох цялото, мн е сполучливо, браво.

Град
    в съня на елфите
    супер е...

Фен
    Град
    Варна
    oпределено знаеш как да въздействаш ... това е най-красивото нещо, което съм чела някога, наистина! не мога да си спра сълзите

Страхотно е!!!Леле наистина поздравления,разчувства ме..
    just a kid۵

Град
    Ау,мерси! Направо се просълзих! Радвам се,че ви харесва,ще пиша още!

разказът ти е много хубав! има само 1 който ми харесва повече "По-малката сестра" на Йовков. твоя се нарежда на второ място. браво
    Не се впрягай в живота и без това няма да излезеш жив от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си