- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Жал ми е.... :(
zdraveite sujalqvam za latinicata no mng iskam da izkaja mnenieto si a nqmam vreme da pisha na kirilica..taka iskam da kaja che super gadno se chuvstvam i mi e mng jal za bednite stari hora..vednuj otivam v magazina i pred men edin dqdka mng dobrichuk izglejdashe i toi popita kolko struva 1 qice i prodavachkata otgovori 18 stotinki toi si otvori shepata i zapochna da broi drebni stotinki i kaza dobre i izleze tujen az prosto ne mojah da izdurjda na gledkata i mi se nasulziha ochite..![]()
![]()
![]()
![]()
super gadno se pochuvstvah..kogato si hodq na selo gledam razni stari hora tolkova slabi ot glad che ne mogat da hodqt veche i ne moga da im pomogna dokato pisha v momenta daje podsmurcham..mng mi e gadnooo i neznam kak da im pomogna iskam no nz kak..molq vi ako ima takiwa kato men da mi kajat kak postupvat v dadeni situacii ili ako iskate da napravim neshto kato fond i da saberem pari i da gi nahranim..malko tupo zvuchi no shte mi se napulni dushata ako vidq edin star i bezpomoshten chovek sit i blagodaren..molq davaite idei prosto s kakwo daje i malko neshtod a pomogna na gladnite stari hora zashtoto gledkite koito me zaobikalqt naposleduk prosto me srivat otvutre..
![]()
![]()
![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
ми.. и аз съм ходила до магазина и не са ми стигали пари за хляб и съм се връщала разревана, и съм искала на заем 5-10 стотинки от приятелки да си купа хляб..
не знам кво да кажа.. оф
"Ne priznavam sistemata -golemi malki
ima dva vida hora -dostoini i jalki."![]()
Моля ?!
Ще видим ти как ще изглеждаш достоен като нямаш и 5 стотинки в джоба.Първоначално написано от Riot
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
абсолютно винаги съм помагал на такива хора , ако някой ми е поискал пари съм давал , просто ми става едно такова гадно , и ако не му дам после цял ден ще си викам "що не му дадох" и ми става още по-гадно![]()
I am what I am !!!
"...da jiveq moga taka i taka bratle..."Първоначално написано от bEbsI
![]()
Моля ?!
Не е прецедент.
Можеше да му купиш нещо, за колкото ти стигат парите или колкото прецениш, че можеш да отделиш за един беден старец, страдащ от недоимък.
И на мен ми е мъчно, но това не променя нещата.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
fondove ima 10000000000000 ina4e moije6e da my dade6 pari ako si imala![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
spongkata,
и на мен ми е много гадно.. и съм ревала 5221524544 пъти.. и помагам на хората... тъжно е че, възрастните хора, преди са били страхотни родители и са живели що годе добре а сега да нямат никакви пари дори за хляб..
бтв.. не те упреквам ама ако си имала пари нямаше да е зле да му купиш няколко яйцаили хляб
Яжте моркови, да сте здрави!
to vsichkii gi e jal
no staneli duma za pari vsichki mylchat...![]()
Моля ?!
daa no togava na momenta ne se setih da my dam prosto nz..bqh v shok moje bi ..mng me e qd che ne my dadoh..beshe predi okolo godina no oshte go pomnq
a kolkoto do "Riot" dobre de chovek te kakwo sa vinovni che sa bedni i gladni i nqmat pari za hrana..ili sa jalki zashtoto nqmat pari i sa prekaleno stari da rabotqt..mng tupa logika imash spored men..![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
ne ubijdam nikoiПървоначално написано от spongkata
metaforichno se izkazah
no ne na mqsto![]()
Моля ?!
sujalqvam che ne my dadoh do dnes se oprekvam no..Първоначално написано от morkofka
ne moje li neshto da saberem pari ili nz..i da napravim neshto mng iskam da pomogna na bednite i gladni hora...![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
nqma problem az go rpieh malko nawutre zahstoot i nasheto semeistvo kogato sm bila malka ne sme imali pari za hlqb i sega iskam da moga da pomogna pone s neshto malko na horata v takowa polojenie..Първоначално написано от Riot
![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
no v kraina smetka s nishto nqma da pomognesh... faktПървоначално написано от spongkata
Моля ?!
Първоначално написано от spongkata
Еми ти защо не му додаде на дядото???Аз като вида така и на некое малко дете като не му достигат винаги му давам.
ami qvno e taka..za jalost..
no az sm reshila che shte subera vsichki moi plusheni igrachki i detski dreshki i na Koleda shte ida v doma za siracheta v grada mi i shte gi darq..dano pone da napravq nqkogo shtastliv..nadqvam se i drugi hora da napravqt neshto podobno zashtoto na koleda stavat chudesa![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
povqrvai mi do den dneshen pomnq tazi sluchka i se obvinqvam che ne my dadohПървоначално написано от cappy123
qvno sm bila prekaleno tupa za da se setq.. no ako mojeh da vurna vremeto bih my dala vsichkite si pari..
![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
Глупава кранта авантаджийка. Ако попаднеш в същата ситуация, с кеф ше ти ритна бастуна.Първоначално написано от cherinka
-=-
По принцип както казаха с нищо няма да помогнеш като цяло..
И аз винаги преценям хората, ако е някой смукач авантаджия просто ще го подмина или ще излезна от магазина.
Но ако си личи, че просто е някакъв дядо миличък както каза бих му купил няколко яйца и дори бих му дал някой лев поне веднъж да се почувства поне малко щастлив и неотхвърлен. Правил съм го и ще го правя. С няколко лева няма да забогатея, дори ще получа повече
Чувствам се по-пълноценно и ми олеква като го правяИ се чувствам добре, че щом съм помогнал поне малко значи имам достатъчно
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
убиждай майка си така, пикльо нещастен.
факт е, че всички, които казаха, че биха помогнали на такива хора все още мама и тате ви дават паричките..
Между другото доста ме натъжи това в момента : |
Тема за размисъл е... наистина пенсионерите живеят много мизерно и трябва да им се помага. Омг, човека е искал само яйце...
Наистина ми стана тъжно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Pred takiva hora sum milostiva,shtoto prosto jivota gi e preebal mnogo qko i e adski jalko sichko![]()
of osteite sa v daskalo sqka godina klasovete s1birat pari i kopyvat bob iriz.... za xorata ot domovete,a taz godina na6te re6ili da zemat 3 golemi pici i natyralen sok
1 na 1 parite im nq da stidnat 6tot dosta ne sa dali
2 na 2 za tez pari ako vsemem oriz primerno 6te ima za kolko pove4e qdeneta
3 na 3 ne znaqt kolko sa xorata i moje da ne stigne za vsi4ki.
napray basi xorata..............
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
За майка ми можеш да ми говориш само докато си на колене. Да не се обиждаме на майки викам.Първоначално написано от cherinka
Паричките си ги изкарвам лично аз и мога да се похваля с добра заплатка за възсрастта ми. Такава, каквато на авантаджийките им светкат очичките.
Това, че един човек не би помогнал за няколко стотинки на човек в беда говори много за него и за какъв е всъщност и колко струва. Ако ти се свиди за такава ситуация човек да няма 18 ст. за яйце, просто нямам думи. И очакваш да те подкрепя... Това ли ти е цената.. 18 стотинки, лев или два..
Пф.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И в тема, като тази все ще намерите за нещо да се заядете...
Черинка, всеки сам решава за какво да похарчи парите си/в случая тези, които е получил от родителите си, а не своите собствени доходи/.
На тези, на които им е добре да раздават милостиня, нека го правят, другите за, което е жизнено важна поредната вафла, нека си я хапнат.
Тва е общо взето.
п.с-пише се обида
*не се заждам, но е масово допускана грешка
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone