- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с еякулацията
zdr, imam problem za koito ne moga da namerq nikude info ako nqkoi moje da mi kaje ne6to po vuprosa 6te sum mnogo blagodarna. problemat e slednqt izlizam s edno mom4e ot mesec i skoro zapo4nahme da pravim sex. purviqt put vsi4ko zapo4na dobre i dvamata go iskahme no ne6to stana i toi sko4i i se otkaza mnogo se pritesnih da ne sum napravila ne6to, no toi me ubedi 4e problema e v nego. na sledva6tiqt opit vsi4ko be6e dobre npravihme go kakto trqbva(toi se izprazni). i taka stigame do 3 put kogato vsi4ko vurve6e dobre pravihme sex no toi ne moja da svur6i i mi spodeli 4e ima problem s izprazvaneto, obqsni mi 4e dosega nikoga ne e svur6val s momi4e(toi e na 22) i s men mu e bilo za 1 put. tova malko me pritesnqva, (toi e spal s dosta momi4eta). kuv moje da e problema? nqkoi 4uval li e za dr takuv slu4ai?[/b]
Както е казал,има проблем с това...Ми това,което ти можеш да направиш,е да дадеш всичко от себе си..смисъл,направи всичко за да го докараш до максимална възбуда..Успех![]()
ami ima topki da, vsi4ko si ima daje bih kazala v izobilie. vijdam 4e na nego mu e adski hubavo to si li4i 4e e mnoo vuzbuden. az davam vsi4ko ot sebe si. mislite li 4e trqbva da se konsultira s lekur ili nqkakuv terapevt. ima o6te ne6to toi ne go vuzpriema kato problem,
Абе смотльо, ти като каза това смяташ ли, че много помогна? Как ще го накара да изпиита тая възбуда ако е като теб - без топкиПървоначално написано от Gospod
![]()