- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дилема
С приятелката ми ходим от 3г и се обичаме мн.Аз съм от една година в чужбина.Сега ще се прибирам за България за 1 месец.Тя не иска и да чуе, постави ми условие ако не остана завинаги в България приключва всичко между нас, а аз не съм още готов да остана завинаги в БГ.Казва, че достатъчно е чакала.Другото което е, тя не иска да дойде с мен в Щатите .Какво според вас е най-добре да направя?
Ами връзката от далеко,попринцип е много трудна.
И явно или не те обича достатъчно...
Може да си е намерила нов*,но да няма смелост да признае.
А може,което е и най - вероятното да и е писнало да те чака.
И аз да съм на найно място,и аз ще се откажа от такава връзка.
Още повече,ще ти си в чужбина,a не в друг град,защото,ако си в друг град ще е по-лесна комуникацията.А,ти си чак в Щатите.....
Другият край на света. Най-добре си поговори открито с нея .![]()
тя има нужда от любов, която ти няма как да и дадеш като си на 655513555158 километра от нея,за това тя намира начини...
с ултиматом.. не я вини, сигурно е срещнала друг!![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
Очите които не се виждат, лесно се забравят.....
По-добре остани с нея или я вземи, но не я оставяй сама....
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Аз не виждам как можеш да спасиш връзката ви, но винаги казвам че е хубаво да се мисли позитивно. Дам, разстоянието е много и това че не се виждате на живо тежи, но ако тя самата вярва и иска връзката ви да просъществува няма да ти поставя такива "условия", не мислиш ли? Опитай се да се разберете, поговорете, все пак от 3 години сте заедно. Това е твърде дълго време и твърде много любов, ей така просто да се загърби. Ако се обичате достатъчно, ще сте заедно... ако ли не, намери си американка хаха. (Знам че Българките сме по-хубави, нали и аз съм в Щатите и правя сравнения) Успех!
и както преди мен казаха, "Out of sight, out of mind." Това предполагам си го чувал.
или я вземи с тебе или си остани в Бг ако наистина я обичаш,щото няма да те чака вечно![]()
Погови с нея и обсъдете нещата и може да я убедиш да дойде с тебе ако не стане за себе си прецени как да постъпиш.Първоначално написано от scyLLa
+1, ама може да не е срещнала друг, а просто да се опитва да те задържи до себе си.Първоначално написано от morkofka
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
абсолютно направи нещо по въпросаПървоначално написано от scyLLa
Първоначално написано от stop`looking`at`me
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
+1Първоначално написано от scyLLa
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
soul1199 ti osven citat i +1 pisal li siПървоначално написано от soul1199
a po temata a ako ti be6e na neino mqsto bi li q 4akal..bi kazal a...no nqmakak da znae6..mnogo vreme mnogo put.vse pak vsqka jena iska da po4uvstva topli 4uvstva i otno6eniq iska laski
Далече от очите,далече от сърцето...Скоро и най-силната любов може да изстине,щом е от толкова километри.Вариантите ти ги казаха:
1.Взимаш я с теб
2.Оставаш в България
3.Пускаш я на свобода,да търси щастието си.
Ти избираш най-приемливия за теб вариант.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Няма друг, сигурен съм.Просто ми каза че ако съм за 1 месец в БГ тогава вече ще си намери друг.Ама аз в БГ не мога да остана, приеха ме в Щататите да уча хубава цпециалност и искам да я завърша, а това ще ми коства 5 години.Наясно съм с това, че толкова време няма кой да ме чака.Ама не чака само тя.Досега никога не съм и изневерявал и нямам такива намерения.Мислите ли, че на мене ми е хубаво без нея?Не знам просто кво да правя ...
Добре де това е наистина кофти - ясно е не иска да сте разделени и така нататък любовта така не е пълноценна. Но такива условия от нейна страна са супер излишни и егоистични. Приели са те имаш шанса да постигнеш доста неща, да се развиеш супер много далеч от BG, как може да иска от теб да загърбиш мечти, усилия и т.н. И в крайна сметка защо не иска да дойде с теб? Говорили ли сте за това? Ясно и на нея ще и е трудно, не иска да оставя семейство, страна, да отиде на ново място. Ама как може да иска от теб, а тя да неможе да даде.. И стига с тия неща за чакането и така нататък. Братовчед на една приятелка и гаджето му ходеха незнам колко години, тя още на 15 или 16 заминава за Америка, връщаше се рядко, почти не се виждаха, а тая или миналата година се ожениха и той замина при нея, като тя вече е на 20 сигурно .. Така че има ли желание има и начин !
1 variant: Da si e namerila dryg.
2 variant: Mnogo te obi4a i iska da ostane6 pri neq.
3 variant: Znae 4e ne ti se ostava mn v BG i te manipylira.
Spored men e 1-q variant kombiniran s 3-tiq.
sry pi4![]()
da pisala sumПървоначално написано от Fantomche
prosto sum na su6oto mnenie zatova pi6a +1 no tova vse pak ne e tvoq rabota
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!