- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кой от форума бихте правили секс?
Обичаш ги не щот си най-яката а защото имат скоростни лостове и има каде да сядаш, ако мине мотор се обзалагам че няма да викашПървоначално написано от Snowww
![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Не е вярно. И на моторите викам.Първоначално написано от scyLLa
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Е добре както и да е, НООО нали беще в лас вегас как работиш на лъвов мост дане би да си открила телепортация и ние да не знаем я сподели .....
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Не мога да казвам с коя мадама бих правил, защото все още никой не съм виждал.
Първо щях да кажа с никой . . ама като ти видях снимката - с теб![]()
![]()
![]()
Аз мога всичко! Все пак съм най - якатаПървоначално написано от scyLLa
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Мерсииииии! Обичам теПървоначално написано от DevilWish
![]()
+1 както бих минал и сички админки и модераторкиПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
нищо, че почти сички са ми каки :Д ама после ша съм с връзки
![]()
ЩОТ СЪМ НАЙ-ЯКИЯ сноууу ставаме 2ма :Д
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
И аз бих напълни цевите на тея две УБАВИЦИ {SeXy_BaBy} и Misha91!!
Да си чувала за раздел "Кофата" в този форум?!Първоначално написано от Snowww
![]()
1.Ти си за там заедно с тъпите си теми!
2.Същата тази тема я има в гореспоменатия раздел!
3.Разбрахме,че си грозна,девствена хлапачка!Не е нужно постоянно да пускаш тъпи теми,в които натякваш,колко си красива и т.н.,защото съфорумниците ни са достатъчно умни
4.Явно страдаш от липса на внимани и куп комплекси свързани с външния ти вид,парите и сексуалния ти живот,но тук просто не можем да ти помогнем!Отиди на психиатър или психоаналитик и си поговори с него!Той най-вероятно ще успее да ти помогне да преодолееш стотиците си проблеми и комплекси!
П.П.Абе ти да не си Елитууу?!![]()
Хаха с hottie искам![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
с тебПървоначално написано от Snowww
е щот си най яката ест
![]()
![]()
in defense of our dreams...
Az puk bih prasnal Chokoladenata. Samo za edin put obache, zashtoto e sexy, no puk e kuha
I purvo da i vidq pasporta, che e nad 18
С някоя мацка. Че мацок си имам от година и нещо... За Bi не е проблем тва.
S nekoj pich....![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
МерсииииПървоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз ли имам комплекси бе! Хората по улицата ми казват "wow колко си красива". Всяка нощ правя секс защото профиесията ми го изисква така, че насери се от яд! А паирте ли хаха! Аз съм наследничка на наследството на Бранденбургската династия. Така, че нека те е яд. Аз съм най - яката! Обичам теееее !![]()
някой май се е разгониил..Първоначално написано от Snowww
I cAn 7uRn yA smiLe upSidE d0wn ;]