....
ами ако ти е приятно да те пребива стой си с него. Ако според теб любовта се измерва в това колко татуировки с твоето име има той... може би заслужаваш всичко това.Не разбирам как можеш да сравниш любовта със побоищата. Според теб нормално ли е той да те бие? Еми не е...
Аз лично мисля че трябва да го забравиш, да послушаш семейството си и да си намериш момче което наистина ще те обича, уважава и пази, но определено не е той.
+1Първоначално написано от stop`looking`at`me
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
stop`looking`at`me -> +101 ;d
Stay up all night with the stars *
Е какво бе стой си с него..всеки ден ще те пребива от бой ама какво от това ти все пак си "едно влюбено 17 годишно момиче", което няма грам мозък в главата си. Не ненене не слушай родителите си или сестра си те не ти мислят доброто, прави каквото си знаеш остани си тъпа цял живот и ходи синя, защото се връзваш на някакви боклуци. Вземете се замислете малко над това което правите бе!! Дали искате в бъдеще да сте зависими от някой си мухльо, който да ви гледа(и евентуално да ви пребива от бой защото "дължите всичко на него и той ви издържа" ) и т.н. или да сте самостоятелни и да знаете, че каквото сте постигнали сте го постигнали сами и със собствени усилия!!!
Не се заблуждавай.Той е боклук!!!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
epaa ostavi semeistvoto si idi pri nego da te prebiva seki den po nqkolko pyti i shte bydesh ne edno vlubeno momiche a edna prebita jena deto nqma podkrepa ot nikade shtoto e izbrala edin bokluk pred semeistvoto si ...
Обичам т3!!!
А има ли причина да те пребива?!Защото ако има...само ти си си виновна, но ако те пребива без причина...ТОЙ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!От там нататък само ти решаваш какво да правиш!
![]()
Да.Така си е.Пък и в край на сметка ти си решаваш.Първоначално написано от xxXroshawkaXxx
Темата ми прилича на ебавка, страшно неадекватно написана.
Бяхме заедно 5месеца... давах всичко за него, но той не го оценяше.Приятеля ми, ме преби 3 пъти пуснах жалба по молба на сестра ми и заминах за лятото.Тцтц.Влюбена съм до лудост и знам че той много ме обича и ме е чакал до сега цели 6 месеца! Има Татуйрано името ми, и знам че ме носи в сърцето си така както аз го нося в моето!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Какво си е така бе?!Първоначално написано от one
Вие двете нормални ли сте, каквото и да е направила (ако изобщо е направила нещо) той няма право да й посяга!!! Кой е той, да не би да е Господ.. пфф... сама си била виновна.. брех вие като сте виновни за нещо пред гаджето си той пребива ли ви? Не, нали?! Какво обвинявате момичето тогава ?
А относно авторката: Смятам, че не трябва да гледаш към миналото .. продължавай напред, не си струва да си с този човек, ако те обичаше нямаше да ти посяга повярвай ми! А и щом е почнал веднъж няма спиране.. бягай докато е време![]()
Каквото и да е, тя е момиче. А е меко казано недостойно мъж да бие жена. Особено ако е неговата приятелка.Първоначално написано от xxXroshawkaXxx
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ехо я слезте на земята АКО Е МЪЖ НА МЯСТО НИКОГА НЯМА ДА ПОСЕГНЕ НА ЖЕНА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВА МУ Е ТЯ А В СЛУЧАЯ ТЯ МУ Е ГАДЖЕУЖАС ЩОМ ТИ Е ГОТИНО ДА ТЕ МЛАТИ ХОДИ СИ С НЕГО
![]()
+1Първоначално написано от beb4yy
\Първоначално написано от stop`looking`at`me
/
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Любовта ни кара да прощаваме непростимото. Тук вече се е писало за ситуации, в които момче посяга на момиче. Но 1 е 1 шамар, а съвсем различно ПРЕБИВАНЕ! Никой мъж по никакъв повод няма право да бие, а още повече да пребива момиче. Аз лично при първия шамар ще си замина, защото имам достойнство и себе уважение!
В повечето случаи семейството дава правилното решение на проблема - отказа от дадена връзка.
Щом те е удаирл веднъж - ще се повтори...но в твоя случаи това се случва за 4ти път. Поблемът става по-сериозен. Не знам причината, но каквато и да е тя това го превръща в меко казано недостоен човек. В крайна сметка изборът е твой - да бъдеш с някого, който може би те обича по болезнен начин или да го забравиш - така ще те боли само в началото. Каквото и да избереш...се е прецакан вариант.
Както и да е. Успех!