.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Раздвоена съм

Predi vreme se zapoznha s anatolii , hodihme 2 sedmici i me ostavi po nai typiq nachin - s sms. Sega mesec po lysno toi zaqvqva na moq priqtelka che otnovo iska da e s men. az i toi si imame priqteli. az mnoo go haresvam, no za da trygna s nego onovo trqbva da mu pusna, zashtoo toi mn go jelae. a az sam devstvena... ;( mislq si che ako go napravim posle toi pak shte postypi po syshtiq nachin. poonete mi. da trygna li s nego? ;(

т.7
    krem4et0

ti go jelaesh.chukaite se pa kvoto stane posle.no s KONDOM!

Ako naistina iska da e s teb nqma da ti postavq usloviq i ako ne si gotova za sex prosto nqma smisal da go pravish
    Is everybody going crazy?!?

Град
    Габрово
    ако наистина още те харесва, както казва, това че ти не си готова да си легнеш с него не би трябвало да му е проблем.Ако обаче това е неговото условие , за да се съберете,тогава той те иска само , за да спи с теб.
    Ако питаш мен-не си заслужава, за човек, който няма да го оцени.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    София
    ретардед пеопле

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Fortuna
    Ako naistina iska da e s teb nqma da ti postavq usloviq i ako ne si gotova za sex prosto nqma smisal da go pravish
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Пловдив
    ебати тъпите хора

Град
    плевен
    po dobre se pazi ot takiva hora neka pyrviqt ti bude momche koeto durji na teb i te ovajava i te obgryshta s obich a ne nekfi zagoreli lapenca
    прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Т'ва е страшно тъпо.Аз бих пуснала на някого едниствено ако го обичам,а не мисля че за 2 седмици можеш да заобичаш

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Според мен иска да те мине. Това "и аз и той си имаме приятели" не го разбрах много много - демек, че и двамата сте с гаджета ли какво? Ако не се чувстваш готова за първият път по-добре недей. А пък и се замисли - не е важно само какво той желае, ти също имаш право на мнение... И щом ти поставя такива условия дали има чувства към теб? Спред мен е за секса.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Хах,някой ще ме зареже със смс и после ще си задавъм въпроса дали да бъда отново с него!?!?

Не мисля,че някой тук може да ти каже какво да правиш.. ти си знаеш..
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

Голям фен
    Не
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Т'ва е страшно тъпо.Аз бих пуснала на някого едниствено ако го обичам,а не мисля че за 2 седмици можеш да заобичаш
    +11111 АМИН!!!
    Браво на теб за разумното мислене.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си