- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бивши гаджета?
Ако стане на въпрос или ме е попитал сам. Иначе е глупаво да натрапвам - ходиме от еди колко си време искаш ли са да чуеш за всичките бивши ..
Не говоря за тях пред гажето ми!Кфо да му разправям ще му стане гадно!Той също не говори за бившите си.
Спокойно говорим за бившите си със сегашният ми приятел, но не прекаляваме, разбира се.
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
Често съм любопитна за бившите му, но знам, че може да ми каже нещо от което да ми стане гадно... Така, че гледам да не го разпитвам много. Всъщност сме говорили само веднъж за тях, но не ми и трябва повече.![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Еми...след няколко месеца,когато вече съм сигурна,че мога да му споделям важни неща...
Не искам да знам с колко е бил преди да се срещтне с мен,както и не обичам да говоря за своите "бройки".Затова когато стане въпрос за бивши се страя да приключа темата бързо.
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
еми и аз не му говоря за бившите си щото е гадно![]()
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
ГРЕШКА!Все пак,ако те попитат кажи нещо,но не в подробности...![]()
Не говоря за бившите си ако не ме попита.. плюс тва знам от личен опит колко е кофти да ти говорят за бившите..![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
+1Първоначално написано от dimitar_ak
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
s moity gaje ot 1 den ot katy se zapoznaxme pochnaxme da si govorim za bifshite![]()
pffff az za moite izbqgvam da govorq, no mn obi4am da izkop4vam info za biv6ite![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
kvo stava ako gospodina e mn potaen?Първоначално написано от ND4SPD_f
Говорим си преди да започнем някакви други взаимоотношения.
Смисъл когато още нищо не е решено между нас и нещата се основават върху чисти и прости приятелски взаимоотношения.
Демек етапа на опознаването преди 'врътката'.
И така аз тогава си разпитвам на дълга и на широка каквото ме вълнува и т.н и аз си се обеснявам..
Иначе след това не смея да подхващам тази тема, освен ако някак си някой не я е отворил отворена.![]()
potaen nepotaen,nahalstvane do dupka ina4e ne mi e interesnoПървоначално написано от therichbitch
![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
ами то по принцип не е особено приятно да говориш на човека който те обича какво си преживял с някое твое бивше гадже и как ти е станало гадно примерно когато сте се разделили.Но аз говорих веднъж по този въпрос и тогава бяхме направили година и половина
mi ddz toi momenta sa use6ta kogato po4na da mu imam doverie si spodelqme vsi4ko
<Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>
Първоначално написано от JelqznaDevica
Аз не обичам да говоря, не ме интересува миналото. Той говори и не ми е приятно, но ако ме интересува нещо питам![]()
+123 Говоря само ако той ме попита иначе не подхващам сама тематаПървоначално написано от Lysit0
![]()
ох за съжеление на сегашните момчета нз защо но винаги споменавам Гошо пффф даже не се и усещам ии е мноо кофти ама любовта ръжда нехваща
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Не се притеснявам да говоря за бившите, друг е въпросът, че не обичам да го правя. Миналото си е минало и е по-добре да дадеш всичко от себе си в настоящата връзка. За бивши говоря само, ако ме попита той или ако стане въпрос за тях. Сама да започна да разказвам - едва ли.![]()
не говоря.. не мисля че на него ще му е приятно така както на мен ако заговори за свойте бивши![]()