.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Град
    The Land Of The Doomed
    Ако стане на въпрос или ме е попитал сам. Иначе е глупаво да натрапвам - ходиме от еди колко си време искаш ли са да чуеш за всичките бивши ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Още в началото той беше информиран за целия ми любовен живот преди него, като и аз получих такава информация. Предвид факта, че не сме имали сериозни и интимни връзки, признанията бяха от сорта на това с колко сме се целували преди........нищо особено!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не говоря за тях пред гажето ми!Кфо да му разправям ще му стане гадно!Той също не говори за бившите си.

Спокойно говорим за бившите си със сегашният ми приятел, но не прекаляваме, разбира се.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Град
    In Your Dreams...
    Често съм любопитна за бившите му, но знам, че може да ми каже нещо от което да ми стане гадно... Така, че гледам да не го разпитвам много. Всъщност сме говорили само веднъж за тях, но не ми и трябва повече.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми...след няколко месеца,когато вече съм сигурна,че мога да му споделям важни неща...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не искам да знам с колко е бил преди да се срещтне с мен,както и не обичам да говоря за своите "бройки".Затова когато стане въпрос за бивши се страя да приключа темата бързо.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    -От НякЪдЕ-
    еми и аз не му говоря за бившите си щото е гадно
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ГРЕШКА!Все пак,ако те попитат кажи нещо,но не в подробности...

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Не говоря за бившите си ако не ме попита.. плюс тва знам от личен опит колко е кофти да ти говорят за бившите..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Не е нужно да говориш. Ако те попитат тогава. Мен лично не ме интересуват бившите на моята. Важното е, че сега е с мен
    +1
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

s moity gaje ot 1 den ot katy se zapoznaxme pochnaxme da si govorim za bifshite

pffff az za moite izbqgvam da govorq, no mn obi4am da izkop4vam info za biv6ite
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ND4SPD_f
    kvo stava ako gospodina e mn potaen?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Говорим си преди да започнем някакви други взаимоотношения.
    Смисъл когато още нищо не е решено между нас и нещата се основават върху чисти и прости приятелски взаимоотношения.
    Демек етапа на опознаването преди 'врътката'.
    И така аз тогава си разпитвам на дълга и на широка каквото ме вълнува и т.н и аз си се обеснявам..
    Иначе след това не смея да подхващам тази тема, освен ако някак си някой не я е отворил отворена.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от ND4SPD_f
    kvo stava ako gospodina e mn potaen?
    potaen nepotaen,nahalstvane do dupka ina4e ne mi e interesno
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Град
    mezdra
    ами то по принцип не е особено приятно да говориш на човека който те обича какво си преживял с някое твое бивше гадже и как ти е станало гадно примерно когато сте се разделили.Но аз говорих веднъж по този въпрос и тогава бяхме направили година и половина

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

mi ddz toi momenta sa use6ta kogato po4na da mu imam doverie si spodelqme vsi4ko
    <Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от JelqznaDevica
    Не обсъждам бивши,минали заминали..интересува ме настоящето.

Аз не обичам да говоря, не ме интересува миналото. Той говори и не ми е приятно, но ако ме интересува нещо питам

Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Не го правя ,защото знам че няма да е особенно приятна тема.
    +123 Говоря само ако той ме попита иначе не подхващам сама темата

Град
    sofiqqq
    ох за съжеление на сегашните момчета нз защо но винаги споменавам Гошо пффф даже не се и усещам ии е мноо кофти ама любовта ръжда нехваща
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Не се притеснявам да говоря за бившите, друг е въпросът, че не обичам да го правя. Миналото си е минало и е по-добре да дадеш всичко от себе си в настоящата връзка. За бивши говоря само, ако ме попита той или ако стане въпрос за тях. Сама да започна да разказвам - едва ли.

Град
    в мазето ;dd
    не говоря.. не мисля че на него ще му е приятно така както на мен ако заговори за свойте бивши

като стане дума..ии каране ии .. ;x

white sensation

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си