.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    tva e blna tema za vsqko nastoq6te gadge taka 4e az ne govorq za biv6i

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Никога не крия нищо , аз предпочитам да съм откровенна до болка с човека до мен.А относно това кога му казвам за бившия ... възможно най-скоро . Иначе после има "а ти прпусна да ми кажеш..."

Ако е нещо в темата,да,но няма да подхвана специално тема за бившия ми

Ако стане въпрос СЛУЧАЙНО, гледам по най - бързият начин да сменя темата.Ако той пак настоява, просто му казвам, че не ми е приятно и готово!

Град
    РЮАР
    По прицнип говоря .... и темата се провежда просто под някаква дискусия... е сега не и изт1квам примерно "как1в страшен задник" е имала бившата ми или как добре се е целувала, а просто се провежда някак1в разговор...
    Чакай, чакай к'во беше... както казваше един приятел : Нищо бивше не важи..

Когато стане дума за това.Не съм от хората,които почват "леле колко беше тъп бившия ми" или "какъв курвар и смотаняк" или нещо такова...било е хубаво за времето си и това е.Но винаги,когато говоря за бивши пред настоящето си гадже съм подтикната от такава тема.Сама не почвам.

Мега фен
    Град
    SF
    Ами ние се запознахме още когато той беше с предишната си приятелка. И дълго време поддържахме най-приятелски взаимоотношения и съответно той ми разказваше по4ти вси4ко за връзката им. По това време и аз бях с бившето си гадже, после скъсахме и той беше този, който ме издърпа от дупката и депресията след това.
    Главно общувахме през скайпа, видяхме се доста дълго след това. Не знам как се полу4и то4но, но в един момент осъзнахме колко много се искаме и как не сме си безразли4ни. И след големи драми покрай бившите, най-накрая се събрахме
    И за връзките му преди бившата му знам, както и той за моите. Не е приятно да слушаш такива работи в подробности, но аз предпо4итам така. Сама го разпитвам, когато има нещо, което искам да знам. Предпо4итам да сме 4естни, а не след време да има драми и скандали, защото не сме разбрали достатъ4но един за друг и за миналото си навреме.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си