.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Зов за помощ..

Харесвам момиче, което е много срамежливо.. когато я заговоря тя винаги ми отговаря с кратки изречения ; ( Знам че и тя ме харесва, защото когато я гушна тя се отпуска. Също така усещам че комапнията ми й е приятна, но нещо ме кара да се страхувам да я питам дали иска да ходиме... Как да го разреша този проблем?Какво точно да направя, че нещата да се получат? ... Няма да откажа съвет и от женската аудитория!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ха, това не си е шега работа. Дори да те харесва може да ти откаже просто защото я е срам...Моят съвет е да направиш така че да се сближиш максимално с нея. Излезте двамата някъде, поприказвайте си, пък тя ще се отпусне и ще ти е по-лесно да й споделиш чувствата ти. Успех ;]

Re: Зов за помощ..

Цитирай Първоначално написано от SexualHealing
    Харесвам момиче, което е много срамежливо.. когато я заговоря тя винаги ми отговаря с кратки изречения ; ( Знам че и тя ме харесва, защото когато я гушна тя се отпуска. Също така усещам че комапнията ми й е приятна, но нещо ме кара да се страхувам да я питам дали иска да ходиме... Как да го разреша този проблем?Какво точно да направя, че нещата да се получат? ... Няма да откажа съвет и от женската аудитория!
    Пич няма проблеми щом тя се отпуска както казваш като я гушнеш значи и е приятно и просто на вас ви трябва малко време и нещата ще си дойдат на мястото, не е нужно да и казваш че искаш да сте гаджета а и го показвай Бъди спокоен и самуоверен и ще видиш
    Две глави мислят по-добре от една!

Мерси много за отговорите ... TeenProblem найстина помага : )

Повече от фен
    Град
    Видин
    всяко момиче в началото го е срам .. нормално е .. но ако наистина те харесва няма да ти откаже .. може би я е срам, защото не знае какво изпитваш ти към нея .. бъди мил

Град
    София
    Батенце аз като по дърт ще ти дам правилният съвет. Той е следния - пийни 1-2 бирички или нещо по силно отиди и го кажи просто право куме в очи.

ще се отпусне,спокойно...и аз по принцип съм малко срамежлива,обаче когато моя приятел ме гушне се чувствам на седмото небе със всяка следваща среща ще и става все по-хубаво,приятно и комфортно с теб бъди мил,задавай и въпроси за да разбере че наистина се интересуваш от нея,нещата ще се подредят

Дори да те харесва може да ти откаже просто защото я е срам...
    Абсурд, тя да не е ТЪПА, тя просто е СРАМЕЖЛИВА

Ако приеме и продължи да се срамува, нормално е... ама все някога ще се отпусне, вярвай... : )

Според мен както я гушкаш се опитай да я целунеш - вероятно ще се стресира, но е по-добре отколкото да я питаш "Искаш ли да станем гаджета?"
    А и това може да я провокира да забрави срама си, не знам...
    Аз понеже като съм срамежлива и не знам къде да се навра точно това от което ме е страх ме излекува... така че нападай я, колкото и да е свитичка (нападай я с уста ^^)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от mims-vd
    всяко момиче в началото го е срам .. нормално е .. но ако наистина те харесва няма да ти откаже .. може би я е срам, защото не знае какво изпитваш ти към нея .. бъди мил
    +1
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    Ха, това не си е шега работа. Дори да те харесва може да ти откаже просто защото я е срам...Моят съвет е да направиш така че да се сближиш максимално с нея. Излезте двамата някъде, поприказвайте си, пък тя ще се отпусне и ще ти е по-лесно да й споделиш чувствата ти. Успех ;]
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Дори да те харесва може да ти откаже просто защото я е срам...
    Абсурд, тя да не е ТЪПА, тя просто е СРАМЕЖЛИВА

Ако приеме и продължи да се срамува, нормално е... ама все някога ще се отпусне, вярвай... : )

Според мен както я гушкаш се опитай да я целунеш - вероятно ще се стресира, но е по-добре отколкото да я питаш "Искаш ли да станем гаджета?"
    А и това може да я провокира да забрави срама си, не знам...
    Аз понеже като съм срамежлива и не знам къде да се навра точно това от което ме е страх ме излекува... така че нападай я, колкото и да е свитичка (нападай я с уста ^^)
    Отново споделям твоето мнение. Ти си едно от малкото момичета,които не дават клиширани съвети
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Мега фен
    Град
    София
    Недей да я питаш дали иска да ходите.Щом е по-притеснителна,може би ще се притесни.Просто и го покажи с действията си.Хубаво е нещата да стават естествено. ;]
    [size=7][b][u]fosse cos

Re: Зов за помощ..

като е толкова срамежлива как ти позволява да я гушкаш и в кви поводи го правиш
    По-добре да влагаш чувства, отколкото да чувстваш влага

Простотията е като лъч-има начало,но не и край.

Град
    Svishtov, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    +1

Наистина гушкай я, говори и нейно, кажи нещо смешно и я целувай, но отначало само по бузката и по челото примерно... знам, че звучи тъпо, но щом е толкова срамежлива така ще е най-добре, а по нататък си я цункай както трябва вече

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    +

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на beb4yy
    Мерси много за отговорите ... TeenProblem найстина помага : )
    Дам НАЛИ ЗА ТВА СМЕ ТУКА Е А И ТВА СИ Е НАЙ ЯКОТО ФОРУМЧЕ ТА ПО ТЕМАТА ДА ТИ КАЖА ГУШНИ Я КАТО СТЕ САМИ И НЕКА Е РОМАНТИЧНО ИЗЧАКАЙ ДА СЕ ОТПУСНЕ И Я ПОПИТАЙ

Град
    В.Търново
    Прекарайте цял ден заедно.
    Заведи я някъде където ще сте само двамата.
    Бъди безкрайно деликатен.
    Стреми се физическия контакт да е на минимум.
    Говорете си.
    Прегръдките са ок.
    Гледай я постоянно.
    Не и прави комплименти.
    Не се тешкарей.
    Уважавай я.
    Слушай я.
    После е твоя.
    После секс.
    После тема в Teenager love- Първия съм и!
    И после друга- С презерватив или не.
    И така натаък... ех хора, приятели нямате ли си....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си