- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зов за помощ..
Харесвам момиче, което е много срамежливо.. когато я заговоря тя винаги ми отговаря с кратки изречения ; ( Знам че и тя ме харесва, защото когато я гушна тя се отпуска. Също така усещам че комапнията ми й е приятна, но нещо ме кара да се страхувам да я питам дали иска да ходиме... Как да го разреша този проблем?Какво точно да направя, че нещата да се получат? ... Няма да откажа съвет и от женската аудитория!![]()
Ха, това не си е шега работа. Дори да те харесва може да ти откаже просто защото я е срам...Моят съвет е да направиш така че да се сближиш максимално с нея. Излезте двамата някъде, поприказвайте си, пък тя ще се отпусне и ще ти е по-лесно да й споделиш чувствата ти. Успех ;]
Пич няма проблеми щом тя се отпуска както казваш като я гушнеш значи и е приятно и просто на вас ви трябва малко време и нещата ще си дойдат на мястото, не е нужно да и казваш че искаш да сте гаджета а и го показвайПървоначално написано от SexualHealing
Бъди спокоен и самуоверен и ще видиш
![]()
Две глави мислят по-добре от една!
Мерси много за отговорите ... TeenProblem найстина помага : )
всяко момиче в началото го е срам .. нормално е .. но ако наистина те харесва няма да ти откаже .. може би я е срам, защото не знае какво изпитваш ти към нея .. бъди мил![]()
Батенце аз като по дърт ще ти дам правилният съвет. Той е следния - пийни 1-2 бирички или нещо по силно отиди и го кажи просто право куме в очи.
ще се отпусне,спокойно...и аз по принцип съм малко срамежлива,обаче когато моя приятел ме гушне се чувствам на седмото небесъс всяка следваща среща ще и става все по-хубаво,приятно и комфортно с теб
бъди мил,задавай и въпроси за да разбере че наистина се интересуваш от нея,нещата ще се подредят
Абсурд, тя да не е ТЪПА, тя просто е СРАМЕЖЛИВАДори да те харесва може да ти откаже просто защото я е срам...
Ако приеме и продължи да се срамува, нормално е... ама все някога ще се отпусне, вярвай... : )
Според мен както я гушкаш се опитай да я целунеш - вероятно ще се стресира, но е по-добре отколкото да я питаш "Искаш ли да станем гаджета?"
А и това може да я провокира да забрави срама си, не знам...
Аз понеже като съм срамежлива и не знам къде да се навра точно това от което ме е страх ме излекува... така че нападай я, колкото и да е свитичка (нападай я с уста ^^)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+1Първоначално написано от mims-vd
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
+1Първоначално написано от BlueCat
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Отново споделям твоето мнение.Първоначално написано от jghgh
Ти си едно от малкото момичета,които не дават клиширани съвети
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Недей да я питаш дали иска да ходите.Щом е по-притеснителна,може би ще се притесни.Просто и го покажи с действията си.Хубаво е нещата да стават естествено. ;]
[size=7][b][u]fosse cos
Наистина гушкай я, говори и нейно, кажи нещо смешнои я целувай, но отначало само по бузката и по челото примерно... знам, че звучи тъпо, но щом е толкова срамежлива така ще е най-добре, а по нататък си я цункай както трябва вече
![]()
+Първоначално написано от BlueCat
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Дам НАЛИ ЗА ТВА СМЕ ТУКА Е А И ТВА СИ Е НАЙ ЯКОТО ФОРУМЧЕ ТА ПО ТЕМАТА ДА ТИ КАЖА ГУШНИ Я КАТО СТЕ САМИ И НЕКА Е РОМАНТИЧНО ИЗЧАКАЙ ДА СЕ ОТПУСНЕ И Я ПОПИТАЙПървоначално написано от SexualHealing
![]()
Прекарайте цял ден заедно.
Заведи я някъде където ще сте само двамата.
Бъди безкрайно деликатен.
Стреми се физическия контакт да е на минимум.
Говорете си.
Прегръдките са ок.
Гледай я постоянно.
Не и прави комплименти.
Не се тешкарей.
Уважавай я.
Слушай я.
После е твоя.
После секс.
После тема в Teenager love- Първия съм и!
И после друга- С презерватив или не.
И така натаък... ех хора, приятели нямате ли си....