- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджета ли сме?
Здравейте,
Искам да споделя моята история. С момчето, което харесвам, се запознахме на един купон (преди около 2 месеца) и след това сме се срещали няколко пъти (3-4). Като сме заедно ми е супер, държи се много мило, каза ми, че и той ме харесва. Въпроса е, че ми се иска да се виждаме по-често, а той все е зает (12 клас е). Учим в 1 и също даскало, а почти не се засичаме през седмицата. Освен това следващата седмица има рд, а не ме е поканил (всъщност не знам дали ще го празнува). Той излиза често вечер, а мен не ме пускат (бтв на 16 съм).
Искам да има нещо по-сериозно между нас или поне да знам дали имам шанс, но не знам как да го попитам.
![]()
Ами щом ти е казал, че те харесва, значи имаш шансове, говори с него![]()
Остави го сам да направи първата крачка.В случай,че наистина те харесва и те желае,де.
Не, не сте гаджета, но според мен имаш реален шанс, независимо, че той е 12 клас и е зает с подготовка за матури изпити и др... Говори с него открито, все пак големи хора сте, щом имате чувства един към друг няма какво да ви попречи да сте заедно![]()
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Всъщност ние излизаме, гушкаме се, целуваме се и т.н., но въпроса е, че не е често и не съм мн сигурна , 4е ме възприема на сериозно.
Определено не сте гаджета,но самата ти казваш,че той те и е казал че те харесва следователно има шанс да се получи нещо между вас. Остави го той да направи първата крачка,ако наистина те харесва ще си проличи![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
имаш шанс,но още не сте гаджета
О, ами щом е така определено трябва да поговорите! Няма какво да го чакаш да действа, той може само да си убива времето с теб, а ако ще е само за "ей тъй" по-добре хич да не е. Все пак ти искаш сериозна връзка нали, а не нещо за "между другото", трябва да обсъдиш това с него..Първоначално написано от sladkata_sisi
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
+954Първоначално написано от Desir3
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
i eto pak se ozovavam v 15 vek
ахаПървоначално написано от Nefarian
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Защо така мислиш?Първоначално написано от Nefarian
???Първоначално написано от AnnitoOo
+1Първоначално написано от sasha_90
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми определено не сте гаджета.Ако питаш мен той се забавлява с теб.
Но пък щом ти казва че те харесва....може пък и да стане.Трябва просто да говориш с него.
И още нещо....... то всичкото много хубаво,ама как искаш да сте повече заедно като ти не можеш да излизаш.Май тряя да поговориш и с родителите си...Кво е тва да не те пускат?!?! Да не си на 5г?!?!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
+ 1Първоначално написано от Desir3
I never promised there'd be sunshine everyday. I'll give you everything i have- the good, the bad
ti si super zle![]()
![]()
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Абе тези дето са писали че си тъпа са тъпи уфтси![]()
Мисля, че той още не е решил дали наистина иска да бъде с теб... дай му малко време... Но все пак ми е доста странно защо не те е поканил на рождения му денМоже би пък иска да те покани, но просто още не го е направил
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Първоначално написано от Desir3
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...