.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Помощ

Голям фен

Помощ

Значи вище знам,че е глупаво да пускам такава тема и аз преди кат се замислях и си викам абе лесно е ама като дойде момента някак си се спичам...Смл лесно ми е да гушна да целуна секо момиче,но това което харесвам(обичам) немога...Ситуациата е следната оххх няма кво да обеснявам просто дайте някакви идей какво точно да й кажа и какво точно да направя...Смл като я испрата до тях кво точно да й кажа как да започна кога да я целуна

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Идея - научи се да пишеш грамотно.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Голям фен
    ОМГ абе вие наред ли сте тоя сайт да не е за правопис *** му майката братче "научи се" ми вика тука не съм седнал да пишем книги да гледам да е без грешки майкооо

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от ElisaDay
    Идея - научи се да пишеш грамотно.
    И това е добро начало, ама все пак той няма да се целува с дипломата и за завършено основно образование.

П.П. Иначе незнам какво да те посъветвам. Срама е голям...
    Опитай се да преодолееш тоя гаден срам и се отпусни.

Ама кво да ти кажа.. и аз съм същата... тъй че....
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Sofiq Town
    хах всеки минава през тая гадост... то е като първите ти крачки... докато се научиш и бла-бла-бла клишета до безкрайност... та надявам се първо наистина да я обичаш... и 2ро ако се отпуснеш или просто си повтаряи "Прави каквото трябва, па да става каквото ЩЕ!" ще си безценен! )
    Когато спориш се ражда истината някъде там...

Град
    Svishtov, Bulgaria
    ай сега първо тегли една черта на думата дето си я писал в скобите, защото е малко рано за нея, не мислиш ли? и второ, няма как да ти помогнем да се отпуснеш, сам трябва да го преодолееш. пий две бири за най-лесно,ама няма да е мн очарована ако й лъхаш на гадно

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    pokani q da izezete,posle se razhodete,sednete na nqkoq peika i q celyni
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt
    ОМГ абе вие наред ли сте тоя сайт да не е за правопис *** му майката братче "научи се" ми вика тука не съм седнал да пишем книги да гледам да е без грешки майкооо
    Тъп,елементарен,неграмотен ,ограничен,прост,излишен, малоумен,неориентиран,комп лексиран пубертет.Не заслужаваш да се наричаш българин и да пишеш на този език.Не,това не е сайт за правопис,но не е и сайт за малоумни и неграмотни.Мразя такива като теб.Искрено ги ненавиждам!

Аз нямам какво повече да кажа по темата!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Victorya
    Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt
    Тъп,елементарен,неграмотен ,ограничен,прост,излишен, малоумен,неориентиран,комп лексиран пубертет.Не заслужаваш да се наричаш българин и да пишеш на този език.Не,това не е сайт за правопис,но не е и сайт за малоумни и неграмотни.Мразя такива като теб.Искрено ги ненавиждам!

Аз нямам какво повече да кажа по темата!
    Леле майко ти си голяма работа

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dqvolski_angel
    ай сега първо тегли една черта на думата дето си я писал в скобите, защото е малко рано за нея, не мислиш ли? и второ, няма как да ти помогнем да се отпуснеш, сам трябва да го преодолееш. пий две бири за най-лесно,ама няма да е мн очарована ако й лъхаш на гадно
    Немога да тегля черта на думата,защото наистина я обичам.Просто нещата са много сложни и немога да ги обясна,иначе ще разберете,че наистина я обичам

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Victorya
    Тъп,елементарен,неграмотен ,ограничен,прост,излишен, малоумен,неориентиран,комп лексиран пубертет.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си