.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Помагайте!!

Здравейте , искам да ви попитам аз си загасвам компа на Hibernation и искам да мога да си го вкл от копче на клавиатурата (Space ) та искам да ми помогнете (и преди съм пускал такава тема ама никой не ми отговори) а и не искам отговори като "порови се из настрийките на BIOS-а пробвах нищо не стана

аре де няма ли никой в този форум бе

Има... Много много не си се изразил правилно...
    Мога и аз да ти дам съвет като за Skype темата - преинсталацията му е майката

Формулирай си идеята по-разбрано и ще имаш отговор.

Цитирай Първоначално написано от lcl
    Има... Много много не си се изразил правилно...
    Мога и аз да ти дам съвет като за Skype темата - преинсталацията му е майката

Формулирай си идеята по-разбрано и ще имаш отговор.
    кажи как и ще оправя

Как си спираш щайгата със Stand by ли ? И какво ти е дъното?

Как си спираш щайгата със Stand by ли ?
    Нал съм че е с HIBERNATE

Windows версия и дънна платка ?

амиии XP SP3 а дънната платка е DMI System Product P5K SE Field Value
    DMI Motherboard Version Rev 1.xx TОВА ПОКАЗВА ЕВЕРЕСТА

Мда. Значи от Control panel -> Power options -> Hibernate цъкваш отметката. Забележи трябва да имаш колкото ти е RAM паметта свободно място.

Проблема може да е от много причини.
    - стари или несъвместими драйвери (чипсет, контролери, видео, аудио)
    - разкарай си включените в USB памети.
    - поддръжка на ACPI. Виж в Device manager на Computer, дали компа ти поддържа ACPI.

Сега, аз не ползвам Windows и малко насляпо го карам. Ако това не стане като се прибера в нас ще те мисля.

Мда. Значи от Control panel -> Power options -> Hibernate цъкваш отметката. Забележи трябва да имаш колкото ти е RAM паметта свободно място.

Проблема може да е от много причини.
    - стари или несъвместими драйвери (чипсет, контролери, видео, аудио)
    - разкарай си включените в USB памети.
    - поддръжка на ACPI. Виж в Device manager на Computer, дали компа ти поддържа ACPI.

Сега, аз не ползвам Windows и малко насляпо го карам. Ако това не стане като се прибера в нас ще те мисля.
    не аз мога да си го изключвам от hibernation но проблема е в това че като искам да си включа компаискам да го вкл от SPACE копчето а не от там самото копче за вкл

Разбрах ти идеята. Пробрал ли си с ESC? И също да махнеш опцията Power бутона да ти служи за hibernation-а. Лошото, че ако не се пуска после с kbd, ще трябва с Reset бутона. Много странно - принципно точно Space се ползва за вдигане на машината.

Разбрах ти идеята. Пробрал ли си с ESC? И също да махнеш опцията Power бутона да ти служи за hibernation-а. Лошото, че ако не се пуска после с kbd, ще трябва с Reset бутона. Много странно - принципно точно Space се ползва за вдигане на машината.
    да знам точно това искъм ама се чудя как и искъм някой да ми помогне

А случайно клавиатурата да ти е на USB? Слагал ли си и драйвър?

А случайно клавиатурата да ти е на USB? Слагал ли си и драйвър?
    не съм и слагал дривер не е на USB а на някакво малко розово отззаде

Провери си ACPI дали ти е ок....
    Ако всичко е 6 -> BIOS -> Power managment.
    В краен случай има и софт: http://www.dennisbabkin.com/php/download.php?what=WOSB
    Нямам си идея как работи. Както казах Windows не ръчкам, само на майка ми на компа има такова чудо

Провери си ACPI дали ти е ок....
    Ако всичко е 6 -> BIOS -> Power managment.
    В краен случай има и софт: http://www.dennisbabkin.com/php/download.php?what=WOSB
    Нямам си идея как работи. Както казах Windows не ръчкам, само на майка ми на компа има такова чудо
    да ти кажа нямам понятие от нищо което каза

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Пускаш си компа след 4 секунди даваш Delete след 10 секунди даваш стрелката надолу докато стигне "Power managment. " даваш ентер и гледаш настройките ..
    сега ще пробвам

За поддръжката на ACPI, виж в Device manager на Computer, дали има ACPI бля-бля. Ако нямаш значи нямаш поддръжка. Тогава слагаш по-нови драйвери.

tqnko: Ебаси историите с тия Windows-и. После да лафят, че не тръгвали игри под Linux и било сложно.

За поддръжката на ACPI, виж в Device manager на Computer, дали има ACPI бля-бля. Ако нямаш значи нямаш поддръжка. Тогава слагаш по-нови драйвери.

tqnko: Ебаси историите с тия Windows-и. После да лафят, че не тръгвали игри под Linux и било сложно.
    а пък това каде е ми кажи че съм вече много туп и не рабирам много

Control panel -> System -> Hardware -> Device manager -> плюсчето на Computer и там трябва да имаш "ACPI бля-бля"

Повече от фен
    Град
    sofia
    aaaa BaSs ужас много гаден аватар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си