- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо Накой Жени се оплакват
ЦИКЪЛА кво ще им станеда не умрът
по физическо не тичат зареди цикъла им той да не идва всеки де бе
![]()
Струваш ми се доста афектиран от някой или от нещо!?Първоначално написано от MELON
Ами да Ние момчетата тичаме 600 м. а момичетата всички имат цикъл и си седят на пейките, е все пак ....Първоначално написано от Misha91
Ако беше момиче, тогава да видим дали такова ще ти е мнението, еб*ти.
не змам... може в другия живот да станеПървоначално написано от LadyDy
ами към 12 ...Първоначално написано от Verminaard
ПП. не е диня а ПЪПЕШ
Първоначално написано от MELON
Тогава, след като не знаеш е по-добре да замълчиш и да изпълняваш какво ти нареждат в училище! Мрън-мрън.
Оплакват се и не играят, защото:
1. При някои моми4ета цикъла е болезнен. И аре ти играй като при всяко движение ти се присвива корема.
2. Постоянно се местят превръзки, тампони... И като търчиш или се движиш повече шансът да ти поте4е кръв по краката е бая по-голям. А повярвай,кръвта се пере трудно и момиче с голямо червено петно на дъното на гащите не е чаровна гледка.
3. Има и момичета, които в първия ден от цикъла губят адски много кръв и ги боли силно глава и се чувстват отслабени.
Когато съм в МЕНСТРУАЦИЯ не мога да мръдна 5 метра без някой да ми помогне. Губя много сили, кръв, изпитвам адски болки. Невероятно мъчение е. Денят преди да ми дойде и 1-ви ден-скъсвам се от болки в коремма и кръста, 2-ри ден-неописуемо главоболие, 3-ти ден-страхотен апетит и ужасна отслабналост.......4 дни съм ни жива-ни умряла!
А кажи кой клас си!![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Драматизират просто. Това е добър начин да избегнат физическо. Знаят, че ако кажат, че са в цикъл никой няма да ги бара. Експлоатират, това че са жени, няма значение дали са в цикъл или не. Лъжат за да не се потят, толкова е очевидно.
И аз това казвам ама нокой не ме подкрепя нещоПървоначално написано от thefreak
Не съм от твоя спокойноПървоначално написано от GbSy
Това ми е ясно, кажи от кой.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
пфф теми на 12-сет годишни..просто класика..![]()
in defense of our dreams...
а ако ти кажа че съм на 16 какво ще ми кажеш а бе патко питай преди да пишешПървоначално написано от ValzZi
ай да не ми викаш патка +тва те питаха 100 хиляди пъти и ти "ми тайна"...! баси и ако си на 16 тряаа да си мн изостанал със сексуалната си култура че да не знаеш как протича един цикал//..![]()
Ако беше на 16 нямаше да задаваш толкова тъпи въпроси ми щеше да можеш и сам да си отговоришПървоначално написано от MELON
саПървоначално написано от ValzZi
точно ти ли ще ми се праиш на най-разбиращата деба патката
първо не съм искала да те убидя и второ намирам че съм компетентна..все пак иам цикъл и знам какво ..понякога момичетата наистина преиграват но има някои при които наистина е болезно най пък мразя когат по физическо се преструват че са в цикъл..явно ти за това искаше да питаш
![]()
Ехх най - накрая се оказа свестна аз си мислех че ще споря с тебе цял ден да разбрала си смисъла на темата аз исках да кажа че всички момичета се преструватПървоначално написано от ValzZi
Първоначално написано от MELON
НЕ всички..наистина това е едно добро оправдание...нооо има момичета,които наистина изпитват адскаи болки.Да не обсъждаме това,че при всякакви физически упражнения превръзката/тампона може да се размести и става..мазало.
..съгласна съм с теб за това,че има момичета,които се преструват за да се измъкнат но не при всички е така и не си мисли,че да си в цикъл е голям айляк.
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..