.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Skype... :((

Skype... :((

ne moga da si vlqza v skype..izpisva mi - Skype ne e v sastoqnie da se svarje,a inache imam internet i vsichko po vrazkata si e OK... Na nqkoi sluchvalo li se e i kak moje da se opravi...
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Аз предлагам да го прейнсталнеш.. и после да кажеш дали се е оправило

и при мен е така

Цитирай Първоначално написано от Цитат
    Прейнсталацията му е майката
    Е отговора

Mi preinstalirah si Skype,ama pak sashtoto
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

От преинсталации няма смисъл.

Ще изчакаш известно време и ще пробваш пак.

Цитирай Първоначално написано от PiNk_GiRl
    Mi preinstalirah si Skype,ama pak sashtoto
    Ами аз от тука отпадам
    Цитирай Първоначално написано от lcl
    От преинсталации няма смисъл.

Ще изчакаш известно време и ще пробваш пак.
    Учевидно е вече

v momenta mi se slu4va s16toto

aa super neznam dali ot preinstaliraneto ili ot neshto drugo ama tragna Blagodarq vi za barzite otgovori

и при мен тръгна туку що ,не го преинсталирах и при още 2 фр имаше същия проблем,но и при тях се оправи

пичове начи кво викате да изчакам ли защото незнам вече какво да правя изтривах и теглих 4 5 скайпа и нищо не става и много се нервя

Мега фен Аватара на Sisito941
    Доколкото разбрах правят профилактика..трият неизползваните абонати..спокойно,ще се оправи..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Доколкото разбрах правят профилактика..трият неизползваните абонати..спокойно,ще се оправи..
    Леле, верно трият неизползваните абонати?

Всмисъл, да предполагаш, че сървърите могат по някакъв футуристичен начин да използват cron(Chronos или някаква алтернатива)?

Въх, майна, е па те ако го използват, ще отчетат кога не са натоварени и ще използват времето да търсят и трият неизползваните абонати със наличният си свободен ресурс. Даже щяха да засичат кога започват да се натоварват и да спират да правят това, за да може да се ползва някакъв сървис(например Skype).

Разбира се, cron ще бъде измислен в далечната 1992-ра година. Дотогава ще спират всички сървъри, за да направят някакви такива корекции Кофти, ама какво да се прави.

И повече да не съм ви видял да си регистрирате акаунти, които не ползвате, щото виждате ли какво е лошо като спират Skype, а?
    Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
    авторитетный ответ: 95.43.28.133
    вторичный ответ: 85.14.6.98
    Sponsored by: Реактивная Tехнология

anonymous682486
    Guest

Skype!

И аз имам същия проблем.Първия път ми излезна направо от скупе всеедно е блокнал после си влезнах и пак същото и накрая не искаше поне да влезне

Неизползваните акаунти имах предвид..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

Tъкмо си викам, че след малко някой ще ми звънне на вратата и като отворя ми се нахвърля екип на Скайп и почват да ме търкат с гумички, докато не ме изтрият. Щото не съм с`ползван
    Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
    авторитетный ответ: 95.43.28.133
    вторичный ответ: 85.14.6.98
    Sponsored by: Реактивная Tехнология

Цитирай Първоначално написано от minus273dot15
    Tъкмо си викам, че след малко някой ще ми звънне на вратата и като отворя ми се нахвърля екип на Скайп и почват да ме търкат с гумички, докато не ме изтрият. Щото не съм с`ползван
    Не бързай като караш!

minus стига се вживява.

Супер фен
    Срив в едни от най-големите им сървъри, към 10 часа българско време услугата вече е достъпна. Айде стига пускахте теми.....

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Обаче наистина всички имат този проблем... Мене вчера въобще не е влизало , а сега влиза-излиза, влиза-излиза нервичките ми се попиляха

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Абе това влиза-излиза за някои е много приятно

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Латиница и н-та тема...оставям другата, защото там има повече мнения и е изрядна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си