- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ви се стори най-лесен?
Питам,защото съм чувала че 11 ти клас е най-лесен...... вярно ли е?
Първоначално написано от ™G-Baby™
ами аз тази година завърших 11 и ми се стори лесен, ама не знам дали заради стачката![]()
7 и 8 ми клас ми бяха най-лесниза 11клас наистина май заради стачката ...
![]()
На мен лично 11-ти. Сигурно и 12-ти ще ми се стори лесен, все пак някои предмети ми отпадат тогава и..
Don't tell me what I can or can't do !
ами май 5 клас е най-лесеназ ся съм 8 и ше видим как ше е
От първи до четвърти![]()
![]()
![]()
![]()
Тогава бях доброволка за изпитване
![]()
![]()
![]()
Що за глупости прочетох, че 1 ви клас е най-лесен ! ???
От сегашната ви позиция наiстина е лесен....но мислите ли ,че в 1 ви клас....ви е било толкова лесно?Напротив! 1ви клас е един от най-трудните....защото децата се сблъскват с нова материя...за 1 ви път им е всичко.....ЛЕЛЕ....УБИХТЕ МЕ![]()
![]()
+1 аз в първи клас постоянно ревях че ми е трудно и че не ми се ходи на училищеПървоначално написано от BeBsItO
![]()
![]()
И ти ме оби.С този правопис съмнявам се само първи клас да ти е бил сложен.
Иначе аз можех да смятам, можех да чета... а дали се затруднявах да рисувам прави чертички? Ами, честно да ти кажа... не, никак даже! Радвах се, че имам толкова много нови приятели, харесвах учителката си... беше ми нещо като идол.Една година преди да трябва да тръгна на училище ревях вкъщи, че искам да тръгна по-рано!
Кой каквото да ми говори .. 8 клас си беше най - добре ! Е сигурно и 12 няма да е за изпускане...
Аз ся ще съм осмиПървоначално написано от ArTanDra
Оф дано верно да е лесен
![]()
според мен няма по-лесен и по-труден клас .. дори и първи клас като имаш да чераеш тея ченгелчета всички се борят за оная пчеличка (печата)иначее като се замисля никой клас до сега не ми е бил лесен .. във всички понякога съм се скъсвала от учене
![]()
![]()
10 ти е доста лесен![]()
Първо искам да кажа,че пиша с кирилизатор------> пиша така както съм свикнала на латиница. Второ ,мисля че не е нужно всеки път когато не ви изнася веднага да нападате с реплики относно правопис и прочие. Трето....браво ....евала ти правя.Ти си гениялна! Сигурно всички деца отиват с желание 1 ви клас....всички знаят да пишат и четът.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
ПП Не се заяждам,от сега казвам. Най-малкото с модератор....не е хубаво да се заяжда човек.Просто не се засягай толкова.Мисля ,че правописа ми си е лично моя работа.
8 клас - 5-6 предмета, сред които музика, изобразително, физическо...Рай... Жалко, че не са всичките години така
![]()
2-ри клас! Може и 8-ми да е лесен,ама още не съм го минала,за да кажа![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Абе верно тоя 1-ви клас много сложен бе..те пишат повече от 7 и 8 клас![]()
![]()
![]()
Каквото и да казва авторката първи клас си беше бая лесен - и кое е новото - азбуката? - знаех я, знаех числата, можех да чета, не беше изобщо трудно. Следващите класове също ми бяха много лесни, ама айде - 1-6 и 12. Другите си беше по-трудно.![]()
aз съм за 3![]()
![]()
![]()
![]()
На мен най-лесен ми се струва 10-ти клас, а най-трудно ми беше в 7-ми. Направо ужас беше....![]()
Jena bez cici, myj bez parici i kyshta bez
maza, da gi eba v gyza…
12 клас беше ужасно лесен(т'ва идва от човек който не е отварял учебник от 8 до 12 клас)
WTF? deviantart gallery
5 и 6
просто почти не ходех на даскало![]()