.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: Беше груб!

Беше груб!

Еми...незнам...Спах с едно момче(за 1 път),но беше ужасно!Почна още от самото начало много грубо,болеше ме ужасно много,казах му да спре,но той продължи.За щастие свърши много бързо,иначе незнам колко още щях да издържа.Проблема е че го обичам мамка му!Много е добър ,мил,просто е перфектен(освен ..).Вече няколко пъти му отказвам след това...просто ме е страх да си легна с него...Не искам това да се повтори,а незнам как да му го кажа..

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    ами според мен се базикаш но за секи случей малко да те образовам...как може той да прави така се пак си жив човек а не секс-кукла обесни му де нямаш ли уста??
    in defense of our dreams...

Град
    MaIna CiTy
    Казваш му директно независимо дали го обичаш.Ти да не си някакъв парцал, че да се отнася така с теб?!И повярвай, колкото и да го обичаш, той не е единственото момче на земята....Ще си намериш някой много по-добър от него рано или късно!
    Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!

Аз съм виновна...не му казах,че ми е първия!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от mina333
    Ем в тоя случай иди и му кажи на момчето. Ако после пак е груб... Бай Бай...

Цитирай Първоначално написано от mina333
    Де ти е бил акала да не му кажеш. Да не си си мислила че той няма да разбере. Седни и поговори с него. Дори и да не си му казала че ти е парвия нали си му казала да спре щото те боли, а той ко... изобщо не те е отразил и си е продалжил. Незнам мила какво да ти кажа. За мен той не те обича щом е постапил така. Единствения изход е да седнеш и да поговориш с него

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от pezataa
    Боляло те е щото ти е било за 1ви път и те е отворил.
    Да, но той можеше да спре, след като го е помолила...

Може да е любител на по-грубите изживявания и като не е бил информиран,че ще върши сериозна работааа...
    Трябвало е да му кажеш.. Единствения проблем в ситуацията е,че не е спрял след като си го полила да го направи ..

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Да, така е, съгласна. Ама зависи как му го е казала. Момчето си е мислело, че не е девствена => не би следвало да я боли и да и е неприятно. И той естествено не е бил чак толкова внимателен. А тя, ако му е казала: Спри просто може и да не се е усетил... да е мислил, че нарочно го прави. Че се прави на недостъпна... Куп други неща. За това е трябвало да му каже от началото. За да е подготвен и да внимава.

бахти грубия пич....
    Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...

си4ки са боклуци не се притеснявай

Искам само да попитам... в крайна сметка той разбра ли че си девствена. Щото трябва да е ебахти и балака за да не разбере че си била девствена следкато сте го направили. Се пак има кръв....

Цитирай Първоначално написано от slav4et0o0o
    Искам само да попитам... в крайна сметка той разбра ли че си девствена. Щото трябва да е ебахти и балака за да не разбере че си била девствена следкато сте го направили. Се пак има кръв....
    Не при всички момичета има кръв. Ноо и на мен ми се струва трудна работа да прикриеш това,че си девствена при първия секс...

Цитирай Първоначално написано от slav4et0o0o
    Разбира се,че разбра!Каза,че е трябвало да му кажа.Не съм го крила,просто не сме говорили за това.Проблема е ,че вече ме е страх да го допусна до себе си!Изпитвам ужас дори като ме прегърне...

Kogato s eno mom4e pravi6 sex za 1vi p1t spored men trq mu obqsni6 kak stoqt ne6tata!ok ne si go napravila sq e momenta da pogovori6 s nego nz...post1pila si nedoobmisleno poprincip edin tak1v grub akt moje da dovede do dosta seriozni posledstviq!kakto ti kazaha mnogokratno govorete
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

ЛЕЕЕШ напрао се попикаеш от такава история
    Кат Ти е първи път мноо ясно че ше те боли
    ЧИЧКО ГУГЪЛ МОЖЕ ТЕ ОБРАЗОВА!!!!
    И всички кво тръгвате да и казвате - той не те обича, той обича груб секс БЛА БЛА БЛА. mina ти си или мноо глупава че не си се образовала преди 1вия път или си много малка и не обръщаш внимание на секс образованието
    казвам го с цел не да ви ядоса ами да ви се изсмея ХА ХА ХА

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    едни защитават момчето,други момичето.И двамата са виновни.Тя да му беше казала че е девствена,а той да беше спрял кат го е помолила ами пробвай пак следващия път може да ти хареса повече

П.П докато четох темата се сетих за "секса и градът" оная Кари нали преспа с приятела на младоженеца(в смисъл Шарлот се женеше за един даже си беше сменила религията и я запознаха с негов приятел иии)така я блъскаше после цял ден не можеше да ходи и да се навежда... и тос кат й предложи пак да се "видят"тя му отказа и той и отвърна че ако е знаел че ще е само за 1 нощ нямало да я люби така ох голям смях падна ан нея серия

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Да, така е, съгласна. Ама зависи как му го е казала. Момчето си е мислело, че не е девствена => не би следвало да я боли и да и е неприятно. И той естествено не е бил чак толкова внимателен. А тя, ако му е казала: Спри просто може и да не се е усетил... да е мислил, че нарочно го прави. Че се прави на недостъпна... Куп други неща. За това е трябвало да му каже от началото. За да е подготвен и да внимава.
    Защо пък да не я боли? Мен още ме боли понякога, а правя секс от близо 3 години!!!!!

Трябвало е да му кажеш да е внимателен, след като ти е за първи път. Той е трябвало да спре, щом те боли, ако ще 201-ви път да ти е!!!
    И двамате имате вина в случая. Срамно ли е било да му признаеш? Толкова ли е лошо? Кажи му сега, обясни му ситуацията и апелирай да е по-внимателен занапред!

Много е добър и мил,ама се съдираш от болка ,а ? Как става тая работа той ако е добричък и миличък ще е супер внимателен, ама да де и ти имаш вина че си "пропуснала" да му кажеш че ти е за 1ви път. Не мога да разбера обаче защо... В това няма НИЩО срамно, даже ще му стане яко, че ти е първия.

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от NeverBeenPerfect
    Може да е любител на по-грубите изживявания и като не е бил информиран,че ще върши сериозна работааа...
    Трябвало е да му кажеш.. Единствения проблем в ситуацията е,че не е спрял след като си го полила да го направи ..

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    BringYourOwnBeer -- кефиш ме
    in defense of our dreams...

Голям фен Аватара на beb4yy
    Така е ебахти говедатата са някой момчета

Аз само да попитам... На колко сте години? И двамата.

Цитирай Първоначално написано от Bellisima
    Аз само да попитам... На колко сте години? И двамата.
    16/20 ....

Мерси на всички за вниманието!

Град
    Sofiq Town
    ей ей прочетох всичко до тук... и извинявай ама пича е на 101% виновен може ли да ти кажат "спри" и ти пак... баси майката и после ей такива забутанячки като "AcLf" коментиат 'Всички са боклуци" и просто повярвай ми зажалост ше го помниш цял живот ама какво... да не би в други моменти като ти е било скапано да не си се оправяла? )
    Когато спориш се ражда истината някъде там...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си