- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Беше груб!
лей си куршум, дечкоПървоначално написано от mina333
![]()
<N>
ami druk put 6i znae6 4e ne trqa luji6 6toto nali znae46 4e 1 ot devete grqha e lujata za tui ta e bolqlo![]()
![]()
ne be sq seriozno .. naistina e trqalo d amu kaje6 nqma apsoliutno ni6tu sramno mene za 1-vi put i s prust4e me bole6e a predstavqm si da mi go bqha natikali 6tqh da otsko4a doo tavana
![]()
azZ sUM Si AZz I Ne Me EBe Za VasS..!!
www.impulse.bg/siseto0ooo
И ти и той - злетаци!
Ти - обичала го,секс прави с него,но не може да му сподели дори,че е девствена! ... пфффф
Той - Молиш го да е по-внимателен,той ''Ъ ъ!'' => боклук!
и кво стана.... ебати простите хора !
Еее то може много неща да мисли,но ако все пак е имал чувства малко съображение трябва нали поне като му каже че я боли да спре за малко нали ,тя да се поотпусне щом го обича и така кви са тия неща![]()
![]()
![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Ем как тъй добър,мил пък се е отнесъл така грубо към този специален за теб момент..Първоначално написано от mina333
не сващам..ако имаше поне малко чувства щеше да е поне малко мил.......
по добре го зарежи...
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
malko sa nesuvmestimi 2te tvurdeniq 4e e mn mil i pef i tva 4e se e durgal tolkova grubo ne znam az ,ama ti mai si zaslepena ne6to
Първоначално написано от tqnko
i az sum na tova mnenie govori s nego
sled kato znae ve4e toi shte e po nejen zada mojesh da se uspokoish za napred![]()
И защо не си му казала?Първоначално написано от mina333
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!