- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко по-голямо гадже сте имали?
Kolko po golqmo gadje ste si imali ? Imat li zna4enie godinite za vas?
az sega si haresvam edin na 22 godini a az sum na 16i spored men kolkoto e po golqm tolkova po dobre, zashtoto ve4e sthe znae kakvo iska ot jivota
![]()
za lubovta nqma granici stiga da ne e frapantna ...ne znam msilq 4e nqma a pri men mislq 4e be6e 3 god nai golqmata... dam
на 24![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....
демек 7 години разлика..ам аз сам мн мажествен затфа :P
3 години по голяма от мен (момче съм)
Raise your fist!
С 2 години май беше по-голям...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
3 години разлика
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
той хубаво ше знае... ама ти определено не знаешПървоначално написано от MiLoTo_16
![]()
toi na 27 az na 16
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
...Първоначално написано от Andreev
3 ..
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Разликата ви не е кой знае колко голяма,но не знам много зависи от личноста на един човек,годините не са определящ фактор за една връзка,поне според мен.
Което не означава,че съм съгласна с някъкви 10-15г. разлика.
Разликата м/у родителите ми е 16 годиниПървоначално написано от hooliganka89
Но това въобще не им пречи да са заедно и да се обичат..Така че възрастта,абсолютно няма значение..освен ако единия от партньорите не е някфо глупаво лапе.. на 14-15,защото тогава става гадно..
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Преди време имах взаимоотношения (несексуални) с мъж по - голям с 22 години. Беше много глупава идея от моя страна и не бих повторила.
не съм ходила с големи момчета .. най-много с 2 години по-голям от мен но пък и то не беше голяма връзка.. така става че винаги ходя с момчета които са г/д на моята възраст
![]()
не мисля че разликата в годините има кой зае колко голямо значение но не одобравям някои които са с 10-15 години по млади от партньора си![]()
Ми аз съм ходила с мъж на 27г. и имахме разлика 12години,знам че е много ама е супер добър и за всичко можех да разчитам на него,споделях си всичко с него дори най-ценните ми неща,които дори най-добрите ми приятели не са знаели.А иначе на една моя приятелка една от нейния клас е на 16г. и ходи с 41 годишен мъж,дори искали да се оженят сега щяла да говори с техните и ако се съгласят ще се женят.Е това вече не е нормално за такава разлика в годините.
Сегашният ми приятел е със 7 години по-голям.
[size=7][b][u]fosse cos
aми докато бях на 15 ходех с едно момче което беше на 22, 7 години разликано не се задържахме много време заедно
![]()
![]()
![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
С приятелят ми ни е 4 години разликата, смятам че е съвсем нормална...
този, с който съм в момента .. аз съм на 17, той - 26
следователно.. годините нямат значение
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
2 години по голям най много съм имала приятел..![]()