- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко по-голямо гадже сте имали?
ами ... имах връзка с мъж 13 години по голям от мен...![]()
![]()
разликата в годините не ни пречеше.. е повечко внимавахме да не ни забелязват много хора,защото биха го помислили за педофилиначе си беше забавно,просто игра
![]()
5 години по-голям беше. Ама не се държеше особено зряло.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Edna priqtelka puk hodi s edin na 47 a tq e na 16![]()
![]()
![]()
Ama kazva 4e s mego se 4uvstva dobre
То това е малко по-особен случай.
Нарича се "муфтене" и от двете страни![]()
с 3 години. Но със сегашното ми сме на една възраст и сме си супер.Все пак зависи от самия човек.
С бившия ми имахме 5 години разлика (той беше на 20) ... ама то ъкъла му беше на 17 годишен най-много![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
g0r3 d0L0 4![]()
тази приятелка да не си тиПървоначално написано от MiLoTo_16
![]()
както и да ..та той може да и е баща ( даже моя баща е по- млад
)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Със сегашния ми разликата е 8 години-аз съм на 20!Преди смятах, че това е много, но вече не ми прави впечатление!
bqh na 12 a toi na 19![]()
![]()
..razbira se che ima ...nemoje momiche na 16 da trugne s nqkoi na 30![]()
e v dneshno vreme tva veche e na moda...sichki momichenca gledat batkofci ili kakichkite durtacite s pari![]()
![]()
ujas...![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
~5 май.![]()
5 години... според мен няма граници за любовта но ако си под 18 няя според мен ней нормално ходиш с човек по-голям от теб с 16 17 години
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
аз в момента съм с мом4е на 25 а аз съм на 16 няма значение за ме год. важнто е да има любов....![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
аз съм на 15 а тойй на 18![]()
Ми най- голямата разлика до сега ми е била 3 год.. Мисля че е нормално.. не харесвам връзките на малолетни с момчета на по над 20 години.. Май всички се досещаме.. По- големите знаят какво искат от живота си, но искат секс, а малките се принуждават да им го дадат![]()
Ами с три години беше по-голям от мен...а сегашния ми приятел е на 16 .. аз на 14 ..... 2-3 до 5 години е напълно нормално
...
мисля,че 4 бяха.
47 годишен да ходи със 16 годишна?!
хахаха
2 години разлика..не е много, до 4 год мисля че е нормално
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Нямали значение годините.. Пфф колко сте наивнички и малки ощеКакво прави един здравомислещ, интелигентен мъж на 23+ с момиченце на 16? Използвайте го тея мозъци малко ...
![]()
Бившия ми приятел беше с 2 години по-голям от мен а сега този в който съм влюбена е с 3...
3-4 години в тийнейджърската възраст според мен са ок. След като и двамата имат 20 обаче някак си се омаловажава разликата в годините защото и двамата са възрастни хора и малко или много ги вълнуват едни и същи неща...
За мен годините няМат мн голямо значение,но не бих ходила с някой ,който може да ми е баща или дядо ...а с колко по-голям съм ходила..миИиис 5 години
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ami 4....Zavisi ot horata,ne ot godinite![]()
Аз съм на 20 . Най-големият, с който съм била е на 29 !