- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да се измайтапите със вашите Skype абонати ? Тук ->
Не откривам нещо ново,просто го предлагам на тези които не го знаят:
Винаги ви пращат едни гадни спамове по скайп ? Пращат ви...искате ли и вие да пращате подобни съобщения за 1 секунда до всичките ви абонати ? Ето го решението:
1.Отваряте нов Txt документ:
Пействате в него следният код:
Накрая затваряте Txt-то и сейфате във .vbs формат,например cool.vbsКод:Delete!
Препоръка: Първото дето пише Тук напиши текста,може да се копира едно по едно и пейства едно под едно...по този начин вие все едно пускате не едно,а няколко съобщения.
Препоръка двете: За да бачка като хората,гледайте по два пъти поне да има съобщение...при един път програмата забива.
Дано съм ви помогнал !![]()
![]()
Изтрит код! (от Ruthless)
спамовете са тъпи вече и за баба ми, дай нещо за пароли
Raise your fist!
Всичко с времето си...![]()
дайте нещо за паролите бе хорица
![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Стига с тия пароли бе... Не го ли разбрахте, че няма как. А и да дълбаеш на някой скайпа си е долно.
Абсолтно прав си ! И да имам такъв скрипт,ще го изтрия...ти представяш ли си какво ще стане ако това тръгне из мрежата...Първоначално написано от tqnko
системата на скайп ще блокира.Всичко което ви го пращат по скайп - като хак за пароли и др. нямат ефект и са просто спам !
![]()
Първоначално написано от tqnko
Горкия ......![]()
само аз ли не разбрах закво е сичко това и как се изпраща не разбирам НИЩО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
Колко жалко,че няма как някой да ви понабие!
Ама наистина един хубав бой да ви хвърли!!!
Защо като станете на определена възраст смятате,че знаете всичко за компютрите и веднага правите някакви глупости...НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ НА ТОЗИ СВЯТ Е ВСЯКАКЪВ ВИД БЪРКАНЕ ПО КОМПЮТЪРА!!!!!!!
Кой ви е дал право да се бъкрате в чужда собственост бе келеши!!!![]()
Пароли ми искат...а дано на вас някой ви земе паролата и да ви направи най-долната шмикерия!!!!
А .vbs скриптовете са най-тъпи!!!![]()
във милиарди кавички...Първоначално написано от tqnko
мен ми бяха разбивали паролата на скайп и знам колко е гадно и искам да им го върнаПървоначално написано от Maskata
![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
На мен, както и на хиляди потребители по цял свят им е писнало от тези "шеги"! Изтрих кода! Затварям темата!