.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тест за наркотици ?!

Здравейте,понеже не сам мн навътре с тия неща искам да питам мойе ли ако ти се прави сяка седмица тест за наркотици,има ли някакъв начин да не те хванат

Dam tova s priqtela e dobra ideq samo 4e da e nqkoi koito ne vzima ili pak napalni edno 6e6ence litar i polovina ama da si 4ist i posle si zimai i kapvai ot 6e6enceto ... ima6 vreme taka
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Дори и месец преди това да си ги спряла, пак ще се разбере..
    Организма не се изчиства бързо.
    Щом от тревата организма се изчисвта напълно за седмици...

Това с шишето мисля, че ще се разбере. Все пак се получават утайки и т.н., пък и и всяка седмица едни и същи данни ли ще имаш за организма си.. едва ли
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

определено се запазва много дълго в организма. Тестовете не са скъпи има такива подобни на тест за бременност до 10 кинта са

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Най-обикновен тест струва 2.50 мисля че беше.За това колко време ще седят в организма,зависи какви наркотици си вземал, но за тревата няма как да се изчистш за една седмица.Амфетите и хаповете са от порядъка на 3-4 дни
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    мии д0 колкото съм чувал ( чувал защото не взимам нищо ) може урината да се разреди с малко вода ... обаче какво точно е съотношението не знам ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от nejno
    Един месец държат наркотиците.
    Е зависи и какви де.
    Но вземи да ги спреш, защото родителите ти не искат да ти навредят, а да ти помогнат.
    zdravei,az nikoga ne sam vzimala podobni ne6ta,no iskam da pomogna na edin fr i si misleh 4e s tiq testove moje da manipulira rezultata,no se okaza 4e nemoje

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Trevata se iz4istva sled 7-10 dni. Za hap4etata vremeto e po-malko. I na men mi pravqt testove postoqnno, zatova ve4e ne se zanimavam s tatkiva ne6ta

Нищо не мога аз да кажа...нямам понятие,но кажи на този твой приятел,че най-хубавото нещо,което може да направи,е да ги спре.

em dokolkoto znam birenata maq razgrajda 4udnovatite "bilki" i taka nqq te hvanat , men ne mi praat testove i ne sum go izprobvala ama edin fr kaza 4e deistva...a o6te ne6to/nz dali e istina/ ama kat se napu6i6 mn qko sled tva blizkite dni ne trqq da pie6 kafe 6toto to zadurjalo teq ve6testva po dulgo v organizma

тревата се изчиства до 1-2 седмици най-ччесто зависи от метаболизма .Но съм чувал ,че като сложиш сол се неутрализира ефекта ,но не съм сигорен .Но със сигорност като полееш теста със спирт го преебаваш - става невалиден ,така мое да позабавиш ваще

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си