- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хотелът на ужасите.
Днес го гледах филма (първата част), защото 1 приятел ми каза да го видя. Леле, изстинаха ми бисквитките!!!Не знам някой тук гледал ли го е, но накратко сюжетът е следният: трима американци (както винаги) отиват в Словакия, защото един руснак им казва, че там могат да намерят хубави жени. И тн и тн, накрая попадат в хотел, където богати бизнесмени-садисти плащат луди пари за живи хора, които да измъчват по нечовешки начини. Най-ужасното е, че филмът е по действителен случай!!!
Направо се разтреперахНякой друг гледал ли го е? Какво мислите?
ne sum go gledala ama mai 6te go drupna
Fall down seven times..
Stand up eight.
mе 2Първоначално написано от iPurple
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Гледах го и не ми хареса.
Даже не го догледах - спрях го на 30-стата минута, а нататъка само превъртях.
Хм..не знаех, че е по действителен, но ми беше гнусничък.
Първата част обаче определено е по-брутална от втората..
What you give is what you get!
Втората за какво е? Пак ли за садистите?Първоначално написано от Desi_etnies
Мда. Но с други хора, на други места..естествено. ;дПървоначално написано от Bellatrix
Помня, че една висеше гола с главата надолу, докато една я разчленяваше със сърп май.![]()
Ааа, и добре че не е..![]()
някой може ли да ми каже точното заглавие на английски за да си го намеря в сървърите ако го има, защото не мога да тегля от други места![]()
Тя ако се интересуваше от такъв тип , филма нямаше да и е нито страшен,нито гнусен.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Бахти пумиите..как може да ги гледате не знам.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Гледах го на кино с един приятел много одавна. Посредата на филма казах: Не мога! Излизам да повръщам. И до сега някой като кажа гнусен филм, за него се сещам. Иначе 2 част не била хич гадна и страшна, но аз така и не се престраших да я гледам...
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Вземи попрoчети из нета и тогава се притеснявай дали е истина или не.. НЕ Е! ей на ако можеш немски... http://www.filmzentrale.com/rezis/hostelab.htmПървоначално написано от Bellatrix
http://en.wikipedia.org/wiki/Hostel_(film) И по-скоро "Hostel is a 2005 horror film written and directed by Eli Roth"
Ей тоя пич си го е измислил, само се замисли за сцените, в които всичко става на косъм... И аз съм гледал филма, не е приятен...![]()
Филма е супер тъп.. дори не е достатъчно къврав и гнусен. Интериор е друг филм който е много по.. ХАРД.
The UNDERGROUND ain`t a style bitch ! The underground is A WAY OF LIFE !!!
-------------------------------------------------------------------------------
I wanna fuck my way to the garden, cause everyone needs a mother.. FUCKER !!!
Хах за такива подобия на филми трябва да има отделен жанр в киното вече...
И най-тъжното е, че някак успяват да съберат пари и да направят още по-тъпо (чак не е за вярване) продължение.
Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place in the diary of Jane
Мен пък ме забавлява![]()
Това, че не гледам гадости не означава, че гледам сълзливи филми.Та аз дори филми не гледам.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
в тая част мисля че участват 2ма българиПървоначално написано от Decu
гледала съм и 2те части наистина е отвратителен
![]()
И двете части съм гледал.
Не са страшни - просто са гнусни и отвратителни. И да - във втората част участва Станислав Яневски и едн българка. Даже имаше и българска реч във филма![]()
А втрия филм не знам каква печалба е направил, като изтече 2 месеца преди кинопремиерата му![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
И двете части са хипер тъпи. Нз.. филма не е страшен а просто мн гнусен. Само кървища и простотий.![]()
Моите познати казват че им е страшен.. По-скоро гнусен .Не си падма по филми тип рязане клане и т.н. Обичам мистерийте, но все по-рядко има някой качествен филм![]()
Аз съм гледала само 2 част на кино .. Нищо особено.Цялата зала се смяхме![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.