Гледали сме го тоя филм. Моята връзка започна така - 6 месеца разиграване. Той имаше приятелка, уж се разделяха, уж се събираха, уж аз съм значела толкова много, не можел без мен, аз съм била всичко, което имал. После аз заминах да уча в чужбина. Той се раздели с приятелката си, каза, че е допуснал грешка, че иска само мен и ще ме чака (естествено после през седмица му хрумваше друго). Все пак аз си дойдох преждевременно до България и сложихме начало на връзката си. После следваха обещания, "обичам те, искам само теб..."....в крайна сметка сега горчиво съжалявам за това начало на връзката ни. В момента изкочиха неща от преди близо 2 години, заради които се разпада всичко, което сме градили през цялото това време. И честно казано, ако можех да се върна назад, щях да постъпя по друг начин.
Това момче явно не знае дали иска да е с теб или не. А след като не знае, значи не трябва да е с теб. Не прави компромиси с чувствата на някого към теб. Не си мисли, че ще ти е достатъчно просто да е до теб - само ще те нарани. Ако си с някого, трабва да си сигурна, че те обича толкова, колкото ти него. Това момче в момента най-вероятно ти прави услуга. Сега ще ти липсва, ще се чудиш какво би било ако сте заедно... Но реално вие никога не сте били заедно. В момента се отказваш от нещо, което реално не си имала - отказваш се от нещо, което може би е можело да имаш. И това е по-добрият вариант. Спри да мислиш за него. Излизай с хора, запознавай се с други момчета. Скоро ще се пови някой, който да те развълнува дори повече. А ако все пак между вас с това момче някога е имало нещо истинско, в някакъв момент той сам ще пожелае да бъде с теб. Ако не го направи, значи е било за добро, че си продължила напред.