- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Почистване на лице при козметик
Кажете ми какво се прави за почистване на лице при козметик?Защото аз ползвам някви кремове за почистване ама няма ефект.И при козметик е по-скъпо ( една процедура е 16 лева)![]()
еми ако имаш проблем с пъпки иди първо на лекар в кожно отделение иди до личната леакрка да ти даде направление тя ще ти обясни къде да отидеш и отиваш про кожната лекарка,тя ще ти види проблема и ще прецени кво може да ти помогне,аз така ходих и тя ми каза да ида същия ден при нея само че в частния кабинет,след като отидох ме накара да легна на едно легло и ме мажеше с там някви си лекарски му раоти и така изписа ми едни кремове обаче тя ми ги взе на складови цени(почистващ гел и крем) излизат по ефтини отколкото от аптеката,ползвах ги две седмици после пак отидох,защото тя ми каза кога пак да ида през определен период се ходи иначе си ползваш кремовете и аз сравнително добре съм вече,пъпки ми излизат мн рядко по 2-3 за цял месец и съм много доволна,отиди и ти може и на теб да ти помогнат както на мен.......УСПЕХ!![]()
но ти в момента даПървоначално написано от morkofka
![]()
опс и аз![]()
![]()
![]()
Ходила съм да ми почистват лицето и процедурана беше следната: Първо ме намаза с пилинг-маска и ми поизжули кожатаТака де, почисти я с пилинга. След това ме мина върху някои пъпчици с д'арсонвал, после ми сложи друга маска и постоях така около 15 минути, като ми беше пуснала и малко пара. Това определено не можеш да си го направиш вкъщи, но ако си купиш продукти ца лице за твоя тип кожа и си ги ползваш редовно ще има резултат след по-малко от месец.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
щото аз разбрах за някви уреди с електричество и подобни неща![]()
именно де, за д'арсонвал става въпрос.Първоначално написано от NaskoKaulitz
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Първоначално написано от NaskoKaulitz
Използва се ултразвук.
Първо ти пускат пара, за да ти се разширят порите,
след, което наняст някакви гелчета и накрая с тоя ултра звук, вкакват едно подхранващо масло/гелче/.
Поне при моята козметичка е така.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не, боли, но имай предвид, че си падам леко съдистка.Първоначално написано от NaskoKaulitz
Дано въпроса за болката да е просто за да прикрие мазохистичните ти наклоности.
ахахахаха нееееееее, питам защото от най-малка болка губя съзнаниекато имам някакви ваксини или имунизации, нашите не ме пускат сам при лекарката защото припадам винаги (без майтап)
Първоначално написано от NaskoKaulitz
Звучиш като няква глезла, а до колкото ми е известно, след около 20 минути навършваш пълнолетие.
И кво, ваще да не би да понасят болката вместо теб.
Сега да не кажеш, че не проявявам разбиране, ясно ми е, че прагът на чувствителност е строго индивидуален, ама все пак си момче, стегни се(:
Момче съм ама не съм мъжкар![]()
Ааа как ме състарислед 20 минути още ще съм на 17, чак утре на обяд ставам на 18, срамота
![]()
оплачи се на админите
![]()