- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните мъже ?
Ами миличка какво мога да кажа което вече не е казано в темата...наистина няма толкова префектен човек,повярвай и не слагай толкова големи изисквания защото повярвай няма смисъл![]()
Най-добре се огледай за нещо по нормално хах и ще видиш ,че ще се намери някой подходящ та дори и да не го търсиш![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
+1Първоначално написано от moon_flower
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Надявам се това да е достатъчен отговор на въпроса ти.![]()
az sushto =D>Първоначално написано от scoobydors
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Аз си имам един,ама не си го давам![]()
Няма идеални хора-нито мъже,нито жени.
Просто трябва да си намериш този който да ти подхожда най-добре и притежава качествата които търсиш,но не прекалявай с изискванията![]()
Всеки си има минуси,това е нормално,инъче щеше да скучно![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Свестните мъже вече имат свестен мъж до себе си..
ей и за теб всички свестни мъже са гейове?? ...как ще реагираш ако ти кажа че много хора са ме определяли като свестен?
Когато спориш се ражда истината някъде там...
Мнение да не изкажеш подяволите...използвах хипербола..исках да кажа че ги няма...Мама му дърта..
окизвинявай
не ми се връзвай ок?
sorry
[-o<
Когато спориш се ражда истината някъде там...
Абсолютно!Първоначално написано от emigranta
Вземете се спрете и се замислете тук малко....
И аз си търся свестен мъж ама тея дето си харесвам накрая винаги се оказват странни птици и просто не се получават нещата...
Ще си чакам пък когато тогава и каквото такова![]()
Добре, де, всеки си има дефекти. Вие за перфектни ли се смятате, че мрънкате за този факт? И пак питам: кой ви бие по главата на не повече от 15 да се смятате за достатъчно опитни, за да правите глобални заключения (като например, че няма свестни мъже)? Съмнява ме и вие да сте до една цветя за мирисане, че да съдите.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
[b] Има и свестни момчета,както и момичета...Но те не са много ефектни (не са много феш),за това повечето,които плачете тук за тях не ги оценявате като хора...а само по външния им вид....Иначе има бол свестни,които обаче не искате да забележите понякога и само им намирате кусури...И накрая си оставате сами,заради прекалено високоте изисквания и очаквания....![]()
Кога ще го разберете това не знам... Вчера се запознах с две готини момчета....Единият страшно много ми хареса,когато го видях...такъв чар и красота има,че просто много ме изкефи...Другото момче,не беше чак толкова готино на външен вид,но ми се стори по-готин от другият,защото си допаднахме като характери,което аз търся от много време....Знам,кой бихте избрали вие момичета..по-готиния...на външен вид и така се залъгвате...а истински готините остават сами,защото не отговарят на вашите критерии за красота....Грешката на всички ни е в това,че гледаме предимно външния вид..Да,и той е важен,НО красотата на човек отминава с годините и остарява,а сърцето-не!
Когато някой ти харесва като характер и е свестен човек ти започваш да го виждаш като хубав както и обратното - ако някой готин се държи супер просташки на теб спира да ти изглежда красавец така че външния вид изобщо не играе роля тука ако питате мене.
Аз лично имам зад гърба си само една връзка от която обаче научих достатъчно за да знам какво искам и какво - не.
Външния вид има значение но с граници естествено. Все пак да не забравяме че този човек трябва да ни привлича и на чисто физическо/ сексуално ниво. За мен важното е да е по-висок от мене и да има хубави ръце. С почти всичко бих направила компромис но тези двете са важни.
Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Даааа!Първоначално написано от slun4ice
РЪцете!
Мислех си,че съм луда, но има нещо.. незнам, гледам ръцете повече от очи или каквото и да е било. Вените..как мускулчетата се показват когато хване нещо, просто самата мъжественост някак се изрязява в тях.
И да видя как моята ръка се губи в неговата. Най сладкото нещо....![]()
Първоначално написано от ShiZo
![]()
Четеш ми мислите! И аз си мислех, че съм луда... явно не съм сама!![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ОМГShiZo написа:
Даааа!
РЪцете!
Мислех си,че съм луда, но има нещо.. незнам, гледам ръцете повече от очи или каквото и да е било. Вените..как мускулчетата се показват когато хване нещо, просто самата мъжественост някак се изрязява в тях.
И да видя как моята ръка се губи в неговата. Най сладкото нещо....
Четеш ми мислите! И аз си мислех, че съм луда... явно не съм сама!Аз съм абсолютно същата.Все гледам в ръцете...значи и аз не съм тотално изкукала,има и други такива.
![]()
You're not alone !Първоначално написано от moon_flower
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Има ги бе,просто трябва да търсиш по упорито.Абе, наистина... Зе са се дянали свестните мъже, бря??!![]()
![]()
около мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аа? свестни мъже ли?ма объркали сте са... няма такова понятие...
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]