.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Ами миличка какво мога да кажа което вече не е казано в темата...наистина няма толкова префектен човек,повярвай и не слагай толкова големи изисквания защото повярвай няма смисъл
    Най-добре се огледай за нещо по нормално хах и ще видиш ,че ще се намери някой подходящ та дори и да не го търсиш
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Според мен това вече е внушение.Всички говорят,че свестни момчета няма или трудно се намират.Ами не е точно така.Вярно е,че не са всички,но ги има и то доста често.Отделен е въпроса,че и ние момичетата не сме много свестни и напоследък се срещат все повече и повече от този тип.Поне аз така мисля..
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана

Надявам се това да е достатъчен отговор на въпроса ти.

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Според мен това вече е внушение.Всички говорят,че свестни момчета няма или трудно се намират.Ами не е точно така.Вярно е,че не са всички,но ги има и то доста често.Отделен е въпроса,че и ние момичетата не сме много свестни и напоследък се срещат все повече и повече от този тип.Поне аз така мисля..
    На място казано. И аз мисля така.

az sushto =D>
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Аз си имам един,ама не си го давам

Няма идеални хора-нито мъже,нито жени.
    Просто трябва да си намериш този който да ти подхожда най-добре и притежава качествата които търсиш,но не прекалявай с изискванията

Всеки си има минуси,това е нормално,инъче щеше да скучно
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Свестните мъже вече имат свестен мъж до себе си..

Град
    Sofiq Town
    ей и за теб всички свестни мъже са гейове?? ... как ще реагираш ако ти кажа че много хора са ме определяли като свестен?
    Когато спориш се ражда истината някъде там...

Мнение да не изкажеш подяволите...използвах хипербола..исках да кажа че ги няма...Мама му дърта..

Град
    Sofiq Town
    ок извинявай не ми се връзвай ок? sorry [-o<
    Когато спориш се ражда истината някъде там...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от emigranta
    То свестни мъже има,но има ли кой да ги оценява
    Абсолютно!
    Вземете се спрете и се замислете тук малко....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    И аз си търся свестен мъж ама тея дето си харесвам накрая винаги се оказват странни птици и просто не се получават нещата...
    Ще си чакам пък когато тогава и каквото такова

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Добре, де, всеки си има дефекти. Вие за перфектни ли се смятате, че мрънкате за този факт? И пак питам: кой ви бие по главата на не повече от 15 да се смятате за достатъчно опитни, за да правите глобални заключения (като например, че няма свестни мъже)? Съмнява ме и вие да сте до една цветя за мирисане, че да съдите.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    [b] Има и свестни момчета,както и момичета...Но те не са много ефектни (не са много феш),за това повечето,които плачете тук за тях не ги оценявате като хора...а само по външния им вид....Иначе има бол свестни,които обаче не искате да забележите понякога и само им намирате кусури...И накрая си оставате сами,заради прекалено високоте изисквания и очаквания.... Кога ще го разберете това не знам... Вчера се запознах с две готини момчета....Единият страшно много ми хареса,когато го видях...такъв чар и красота има,че просто много ме изкефи...Другото момче,не беше чак толкова готино на външен вид,но ми се стори по-готин от другият,защото си допаднахме като характери,което аз търся от много време....Знам,кой бихте избрали вие момичета..по-готиния...на външен вид и така се залъгвате...а истински готините остават сами,защото не отговарят на вашите критерии за красота....Грешката на всички ни е в това,че гледаме предимно външния вид..Да,и той е важен,НО красотата на човек отминава с годините и остарява,а сърцето-не!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Когато някой ти харесва като характер и е свестен човек ти започваш да го виждаш като хубав както и обратното - ако някой готин се държи супер просташки на теб спира да ти изглежда красавец така че външния вид изобщо не играе роля тука ако питате мене.
    Аз лично имам зад гърба си само една връзка от която обаче научих достатъчно за да знам какво искам и какво - не.
    Външния вид има значение но с граници естествено. Все пак да не забравяме че този човек трябва да ни привлича и на чисто физическо/ сексуално ниво. За мен важното е да е по-висок от мене и да има хубави ръце. С почти всичко бих направила компромис но тези двете са важни.

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    [b] Има и свестни момчета,както и момичета...Но те не са много ефектни (не са много феш),за това повечето,които плачете тук за тях не ги оценявате като хора...а само по външния им вид....Иначе има бол свестни,които обаче не искате да забележите понякога и само им намирате кусури...И накрая си оставате сами,заради прекалено високоте изисквания и очаквания.... Кога ще го разберете това не знам... Вчера се запознах с две готини момчета....Единият страшно много ми хареса,когато го видях...такъв чар и красота има,че просто много ме изкефи...Другото момче,не беше чак толкова готино на външен вид,но ми се стори по-готин от другият,защото си допаднахме като характери,което аз търся от много време....Знам,кой бихте избрали вие момичета..по-готиния...на външен вид и така се залъгвате...а истински готините остават сами,защото не отговарят на вашите критерии за красота....Грешката на всички ни е в това,че гледаме предимно външния вид..Да,и той е важен,НО красотата на човек отминава с годините и остарява,а сърцето-не!

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Когато някой ти харесва като характер и е свестен човек ти започваш да го виждаш като хубав както и обратното - ако някой готин се държи супер просташки на теб спира да ти изглежда красавец така че външния вид изобщо не играе роля тука ако питате мене.
    Аз лично имам зад гърба си само една връзка от която обаче научих достатъчно за да знам какво искам и какво - не.
    Външния вид има значение но с граници естествено. Все пак да не забравяме че този човек трябва да ни привлича и на чисто физическо/ сексуално ниво. За мен важното е да е по-висок от мене и да има хубави ръце. С почти всичко бих направила компромис но тези двете са важни.
    Даааа!
    РЪцете!
    Мислех си,че съм луда, но има нещо.. незнам, гледам ръцете повече от очи или каквото и да е било. Вените..как мускулчетата се показват когато хване нещо, просто самата мъжественост някак се изрязява в тях.
    И да видя как моята ръка се губи в неговата. Най сладкото нещо....

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Даааа!
    РЪцете!
    Мислех си,че съм луда, но има нещо.. незнам, гледам ръцете повече от очи или каквото и да е било. Вените..как мускулчетата се показват когато хване нещо, просто самата мъжественост някак се изрязява в тях.

Четеш ми мислите! И аз си мислех, че съм луда... явно не съм сама!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

ShiZo написа:
    Даааа!
    РЪцете!

ОМГ Аз съм абсолютно същата.Все гледам в ръцете...значи и аз не съм тотално изкукала,има и други такива.

Град
    Ямбол
    ShiZo написа:
    Даааа!
    РЪцете!

ОМГ Аз съм абсолютно същата.Все гледам в ръцете...значи и аз не съм тотално изкукала,има и други такива.
    You're not alone !

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Абе, наистина... Де са се дянали свестните мъже, бря??!
    ElinoOor

Абе, наистина... Зе са се дянали свестните мъже, бря??!
    Има ги бе,просто трябва да търсиш по упорито.

около мен

Пффф... Аз пък искам да изникнат кат цветенца и аз да ги късаам...

ПП. Говоря иронично!!
    ElinoOor

аа? свестни мъже ли? ма объркали сте са... няма такова понятие...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    аа? свестни мъже ли? ма объркали сте са... няма такова понятие...
    ElinoOor

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си