- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните мъже ?
И аз си търся свястно момче...но все попадам или на някви плейбойчета,или газарчета ... не търся нищо особено... за мен няма кой знае какво значение външния вид ( е ест. трябва да има привличане и другото ,че искам да е по-висок от мен) просто търся някой да ме обича истински,човек който да ме допълва,да ни е забавно да сме заедно и най-важното е да си имаме доверие ... (и си мечтая да е поне мъничко романтичен)(и съм готова да приема всякакви недостатъци,стига ми само да се чувствам добре когато е с мен) е добре де кажете ми толкова много ли искам просто да вкуся любовта и тя да е взаимна,а не единия да прави всичко а другия да не му пука ... Толкова ли са ми високи претенциите ?![]()
Само да питам първо защо ника ти е ,,Umiram''? Като почнете така ,, Къде са свестните мъже/жени?'' Нищо не идва на готово, дерзайте и ще го/я намерите.Първоначално написано от umiram
П.П. Не слагай всички под общ знаменател!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
ima razbira se.. ne ste popadnali na to4niq 4ovek.. do kolkoto sam 4el v foruma ""hodim ot 2 meseca a toi ne iska da pravim sex (shte go zareja) emi .. kwo iskate togavamom4eto iska da dokaje 4e durji na vas a ne e za ediniq sex
posle wsi4ki bili takiva i onakiva
![]()
"Къде са свестните мъже ?"
Въпроса на темата (заглавието.)
Отговора :
Седят си пред компа ,и четат такива теми (визирам себе си .. )
Е това ако не е рекламация
Със сигурност един свестен мъж няма да се напива до несвяст в някоя долна кръчма - да знаеш ;]
P.S. Прочитайки поста , направо отговарям на описанието което си дала .. Висок .. хубав .. айде , не съм много хубав, но пък имам страшно чувство за хумор ... и давам за всичко мнение (за справка провери мненията ми
![]()
) ...
Свестни не познавам .. ако намеря ще ти се обадя ;]
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Не употребявай думи чието значение не знаешПървоначално написано от Pepi Designs
![]()
На Пейката Срещу Мола в Буенос Айрес.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Тука сме, бе !
Е са... ш'е се изразя метафорично : То не може само на боб... тре'а чат-пат и леща...
Да ти кажа-няма такива!![]()
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??