.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен Аватара на babity

Из размътената глава на една тийнейджърка...

Мина време от последната ми такава тема, но положените е същото. Нямам обект на чувствата си, не харесвам никой, не ми допада никой. От време на време изпитвам някакви сексуални влечения, но е слаба работа. Не е онова почти животинско привличане, което съм изпитвала преди. И тръпката не е същата. Дните ми минават абсолючно еднакво - сиво! Дайте ми съвет. Какво да направя? Искам пак да се вълнувам, изкам да разчупя ежедневието...

Град
    40 Miles from the Sun
    Епа, излез, запознай се с момчета и все някой ще ти хареса.

Град
    -От НякЪдЕ-
    няколко месеца и аз бях така ... никой не ме интересуваше по никой не се заглеждах .. имах желание но просто не се получаваше ... но ще отмине ще стрещнеш някой
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Защо трябва да бягаш от това?
    Според мен е доста красиво и трябва да се преживее.
    И аз съм така.
    Не ме грее, смятам да поседя известно време в точно такъв период.
    Сигурно е изтъркано (о, то си е!), но сърцето няма как да го модерираш. А то седи безучастно, отпуснато и без тръпка.
    Хм, мене си ме кефи. И нямам намерение да го запалвам скоро.
    Забавлявай се, но защо толкова държиш да си ангажираш пак сърцето, било то със свалка, тръпка или нам си кво?
    От всичко се помъдрява...
    Аз пък ще седя и ще чакам, докато тва не почне да ме дразни и измъчва. А засега си ме устройва и ще го изживея някак си.
    Не бързай да надживяваш.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Че аз съм така от няколко години на сам... нема от какво да се плашиш
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Из размътената глава на една тийнейджърка...

Цитирай Първоначално написано от babity
    Мина време от последната ми такава тема, но положените е същото. Нямам обект на чувствата си, не харесвам никой, не ми допада никой. От време на време изпитвам някакви сексуални влечения, но е слаба работа. Не е онова почти животинско привличане, което съм изпитвала преди. И тръпката не е същата. Дните ми минават абсолючно еднакво - сиво! Дайте ми съвет. Какво да направя? Искам пак да се вълнувам, изкам да разчупя ежедневието...
    Дай снимка и може
    да консумираме животинското,
    другото после ще мислиш
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Че си нямам работа си нямам ама да ти кажа ти си ебати тъпанара... ако съм на твое място щях да съм се самоубил преди доста време...
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Град
    STARA ZAGORA
    da i az mnogo se draznih ponqkoga ot toq period... dosta vreme be6e... no 6te se opravi6.. Naslajdavai mu sE ;}

Всеки си има такива моменти.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    столицата
    Съветът е да чакаш.Все някога ще мине този период.

ще мине спокойно или просто ще свикнеш да живееш така и няма да ти пречи.. а пък за да не ти е толкова сиво докато чакаш да се появи някой прави нещо танцувай купонясвай забавлявай се пей дивей..живей пълноценно..
    * QueeN oF PaiN *

Мега фен Аватара на babity
    Четири месеца и половина е така. Обикновено капвам от умора и не ми остава време за сдухвации от този тип, ама сега изведнъж... наближават празници, аз си давам сметка, че мина още една година от живота ми, в която няма нищо, заслужаващо да бъде запомнено и ми става зле.... пффф, дори не мога и да го обясня като хората...

Съветът ми е да се концетрираш в полезни за теб неща. Които не винаги значат една връзка. Винаги в живота на всеки човек е имало поне една връзка, след която да иска да си даде почивка за известно време и да не се занимава с никой. Явно си така. Но не значи, че няма друго, с което да запълниш времето и което си заслужава да запомниш.
    Ако момче е единственото, което може да те накара да почувстваш живота си значим, то проблема е на много по-дълбоко ниво.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Четири месеца и половина е така. Обикновено капвам от умора и не ми остава време за сдухвации от този тип, ама сега изведнъж... наближават празници, аз си давам сметка, че мина още една година от живота ми, в която няма нищо, заслужаващо да бъде запомнено и ми става зле.... пффф, дори не мога и да го обясня като хората...
    Ее мацка... аз съм така втора година... Всеки има такива периоди и аз съм ярък пример, че понякога продължават доста дълго. Факта че хората са ти безинтересни обаче, не означава, че трябва да се затваряш в себе си Намери си нещо което ти доставя удоволствие (няма начин абослютно нищо да не те интересува) и покрай него ще срещнеш нови хора и ще разнообразиш. А и.. понякога не е толкова лошо да не си много активна
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Общувай!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ако момче е единственото, което може да те накара да почувстваш живота си значим, то проблема е на много по-дълбоко ниво.
    Това е много вярно.

Моят съвет - намери си отнякъде конска доза синтетичен адреналин и си я бий в сърцето.
    (или се занимавай с някой екстремен спорт, ако горното не ти допада )
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    ммда мисля че всеки си е имал такива моменти .. или поне ще има! Имам чувството,че моя беше в резултат на предишната ми връзка и аз сама се отдръпнах от свят и всичко щотоо супер много страдах .. ще ти мине спокс аз даже мисля че още съм в този период..

Голям фен Аватара на scyLLa
    Купи си възбуждаща захар от някои sex shop и да видиш колко бързо ще започнеш да общуваш с хората, че дори и по полов път ....
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

абе бате и аз бях така - тийновете сме тъпи ,ма ся пък се влюбих пак и нз кво да прая .Споко точно в най-неучаквания човек ше се влюбиш

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Защо трябва да бягаш от това?
    Според мен е доста красиво и трябва да се преживее.
    И аз съм така.
    Не ме грее, смятам да поседя известно време в точно такъв период.
    Сигурно е изтъркано (о, то си е!), но сърцето няма как да го модерираш. А то седи безучастно, отпуснато и без тръпка.
    Хм, мене си ме кефи. И нямам намерение да го запалвам скоро.
    Забавлявай се, но защо толкова държиш да си ангажираш пак сърцето, било то със свалка, тръпка или нам си кво?
    От всичко се помъдрява...
    Аз пък ще седя и ще чакам, докато тва не почне да ме дразни и измъчва. А засега си ме устройва и ще го изживея някак си.
    Не бързай да надживяваш.
    jghgh Президент! напълно подкрепям и аз съм така и си ми е харно..

Град
    плевен
    Цитирай Първоначално написано от candy_girl4e
    няколко месеца и аз бях така ... никой не ме интересуваше по никой не се заглеждах .. имах желание но просто не се получаваше ... но ще отмине ще стрещнеш някой
    +1
    прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!

Град
    Враца
    Еми колкото повече мислиш за това, толкова по-зле. Просто я игнорирай тая мисъл и ще видиш, че след време всичко ще си е както ти искаш да бъде
    еlsy

И какво сега?В депресия си,щото не харесваш никой? Ама че работа..
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

Град
    Враца
    Даа, и аз бях така по едно време... Само, че ми беше добре.. Не ми пукаше за нищо.. И не ми беше самотно, нито тъжно.. Накрая от една песен се разревах и така 2 седмици сиг.. И са.. ми е нормално.. Уж.. Не се притеснавай, точно когато най-малко го очакваш, ще дойде.. Сигурна съм. ;]

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

...

Hmm... i na mene mi se e sly4valo vsi4ko i vsi4ki da sa mi bezrazli4ni,se pak vsi4ki ponqkoga isakt da sa sami i da se zamislqt nad sly4va6toty se ...spored men i ti sled vreme 6te nameri6 horata s koito 6te si 6tastliva ... :P yspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си