- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скучно ли е да си моралист ?
Мислите ли, че морала е един вид излишна задръжка ? Скрупула ли е ? По-интересно ли е всичко без морал и предрасъдъци или не е проблем ? Има ли морални МЛАДИ хора в днешно време ?
хах аз мога да се нарека морален...ноо пък напълно моралното е вече комплекс, страх да не сбъркаш несщо, някъде, някак си ... за това от време на време се прави неква лудория
а не искам и да говоря колко е по-тъпо в другата крайност
![]()
Когато спориш се ражда истината някъде там...
Първоначално написано от danchy
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Екстра си ми е и хич не ми е скучно.Не ги моткам по двама по трима,съвестта ми е чиста пред всеки,какво повече мога да искам?![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ти може да не искаш ... но защо пък да не търсиш тръпката? интересното? по някакъв начин риска... има хора на които им харесва ...
Какъв точно смисъл влагаш в думата "морал"?
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Вики как може да търсиш определение за морал!??! за едни е морално да прецакат някого за свое удоволсвие,за други не... морала ти е цялата ценостна системакоято проявяваш почти инстинктивно, но самия "пакет" от ценности са си лично твои....
Щастието е някъде по средата.. в баланса...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ПървоПървоначално написано от danchy
Много е готино да те нарекат на галено в някой сайт.В смисъл,никой не ме е наричал тук на малко име
Готино е
Сега стоп спам
След малкото пояснение от danchy по темата мога да кажа,че не,не е скучно да си моралист.Поне в смисъла,който аз влагам в тази дума.Да си честен и искрен,да си директен и никога лицемерен...това не е скучно,това е удовлетворяващо за самия себе си...![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Не е скучно. Може би понякога се чувстваш като аутсайдер, само защото имаш морал и си честен човек на фона на толкова много хора, на които не им пука за нищо. И в крайна сметка не съжалявам, че имам морал и не го смятам за вид задръжка, или ако е такава, то е задръжка от нередните неща, за които ако ги направя след това бих съжалявала много. Моралните млади хора според мен не са много - може би е такова времето незнам, но ми изглежда, че намаляват все повече.
Да живея за момента, означава, че нямам морал ли?
точно обратното, бейби..Първоначално написано от imaginaryyy
jghgh е изключително права![]()
Първо си изясни какво е морал.Първоначално написано от make_you_mine
И,да,аз съм млад,морален и принципен човек.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
На мен не ми е скучно,защото намирам границата между двете неща![]()
...а от двете крайности ми се повдига!
морал има все още след младите хора, просто някои побертети прекаляват с привидната си разкрепостеносттова разбира се идва и от семейството...СЕга пред блока се целуват момиче с момиче...ми времената са такива по тв тва дават тва е модерно
![]()
![]()
help me..........pls........
евала тъкмо мислех да пусна нещо подобно щото мнг лошо се сдухвам мисля си че хубавите момчета търсят момичета които не гледат по напред от носа си.... търсят си купонджиики без предрасъдаци и пр а аз имам приоритети принципи и... знам ли те са нед всичко ... в по голямата част от времето се държа улегнало ... кофти тръпка но се имам за твърде скучна ... в момента дори немога да изразя мислите си ужс....