Имах връзка от една година с момиче,с което не съм си представял нещо сериозно.Запознахме се преди 1 година и след около 1-2 седмици тръгнахме уж на шега и само временно трябваше да бъде.Защото аз не съм от сериозните или поне не бях и всичко започна без да значи нищо за мен.Но за нея това е било много важно,много ме харесвала,но това беше защото не знаеше какво говорят за мене и т.н. След един месец тя разбра,че не съм ходил с момиче повече от месец без секс.Тя беше девствена и ми каза,че няма да спи с мен и аз и казах,че не съм и искал.И нищо нали продължихме да сме заедно,но за мен това не означаваше нищо,беше просто поредната.Но с времето започна да става нещо повече станаха 5 месеца някъде тя ми каза,че ме обича и аз и го казах.Бях го казвал сигурно 10000 пъти до сега,но никога не го бях изпитвал.До този ден в който усетих,че го чувствам и както го казах от там нещата се преебаха супер много.Аз започнах да не й обръщам внимание,започнах да излизам с други момичета изневерявах й.Тя разбра за тези неща говорихме,говорихме уж оправихме нещата.Но това става за 2 месеца някъде.. аз почнах да съм мил с нея и започнах да се влюбвам супер много бях обсебен от нея и все още съм,но тя вече беше наранена и ми нямаше доверие.Тя се държеше гадно с мене,но аз й ходех по гъза тя ме нараняваше постоянно,зарязваше ме,връщаше се при мен просто явно искаше да ми го върне.И така мина се време нещата се оправиха тя пак ми повярва,обичахме се всичко беше супер.До като почнахме училище,защото аз уча в спортно и там повечето момичета идват заради хубавите момчета.Както и да е дойдоха някакви нови момичета и все нещо ме занимаваха мене и тези от моя отбор,което е нормално.Аз просто се ебавах без нищо друго ама тя си помисли друго разбрала там от еди коя си че едната седяла в мене и някакви глупости.Тогава почнаха скандалите преди около 2-3 седимци всеки божи ден се карахме и събирахме.В момента сме разделени и да обичаме се,но просто не спираме да се караме да се заяждаме един с друг супер много ме дразни както тя мен,така и аз нея.И двамата сме много изнервени и тя ми каза по-добре да не се събираме пак защото не искам накрая да се намразиме.Незнам какво да правя обичам я искам да съм с нея,но за всичко се караме.Та ние и секс не сме правили вече цял месец,защото като започнем и все нещо става и почваме да се караме .. какво да правя .. защо така става ..