- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- omfg foruma stana pulna glupost
AWE idioti takiva vie zakvo ste tuka da si praite bazik li we .![]()
![]()
![]()
PedERASKA ISTORIA
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
Преди да започнеш да се браснеш посети някой час по БГ..
И за 58-ми път казвам.. На фонетиката буквата 'ч' се намира точно под бутона 'Esc' в горния ляв ъгъл..
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
Единствения начин без да се порежеш е като се къпеш се отпуснеш е да опънеш кожата максимално и с леки движения да се обръснеш ама зависи колко си внимателен![]()
Представи си какво ще е, когато ни попита как точно да из4ука някое моми4еПървоначално написано от iLovePiruBloodz
![]()
Колкото по темата си е различно до човека. Аз например никога не съм се порязвал при бръснене нито на лицето нито другаде. Но като съвет мога да дам например да не опъваш нищо надолу, а да хванеш една самобръсначка и внимателно да обръснеш каквото имаш без да натискаш или изкривяваш самобръсначката. Точно от това човек най-лесно може да се пореже.
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
o6te
Като за начало си купи бикче ! Опъвай кожата защото може да се порежеш не бръсни космите на контра защото се получава кофти .. т'ва е![]()
а с какво да се брасна
tak1v umrelqk kato teb nqma smis1l da si br1sne huq i bez tfa nikoga nqma da ebe6 6tom zadava6 takiva v1prosi![]()
аве сме6лио аз на 13 ми предолижиха гажето ти ми се праи6 на . и СКА6 И ДА сравним кои е по красив а??????Първоначално написано от MarusAurelius
![]()
Ти как мислиш?С какво можеш да се бръснеш освен със самообрасначка и пияна за бръснене..по-тъп въпрос не съм виждал до момента.
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
WE DONT CARE WE DONT CARE WE DONT CAREПървоначално написано от iLovePiruBloodz
oh wait WE DONT CARE![]()
po temata vadi6 brusna4an a sweeney todd i po4va6 s zatvoreni o4i
Ей красавецо.. ти да не си мангал че са ти предлагали булка на 13Първоначално написано от неЗнаен
![]()
Айде ела да се сравняваме.. може и да те набия ако искаш.. че и без топки да останеш да не се притесняваш как да ги бръснеш
е ако искаш пробвай с бръснач и като си нарежеш "орехчетата" тогава пробвай с самобръсначкаПървоначално написано от неЗнаен
![]()
то бива бива ама ... чак до къде сме стигнали
![]()
![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!